Σαν σήμερα εξαφανίστηκε η Βάσω Κουκουνασούλη Σιλεβίστα – Ένα χρόνο μετά η υπόθεση παραμένει ανεξιχνίαστη

2299

Το ημερολόγιο έδειχνε 10 Μαρτίου 2019, όταν τα ίχνη της 59χρονης Βάσως Κουκουνασούλη-Σιλεβίστα χάθηκαν. Η Λαρισαία αγνοούμενη, είχε έρθει στην Λάρισα από την Λαμία, όπου ζούσε με την οικογένεια της, για να επισκευτεί την μητέρα της και τον αδερφό της. Η Βάσω Κουκουνασούλη-Σιλεβίστα, τελευταία φορά εθεάθη στην περιοχή του Αγ. Χαραλάμπους, στην οδό Άκρωνος 9, λίγο πριν τις 7 το απόγευμα εκείνης της Κυριακής. Οι οικείοι της, μέσω δημοσιεύσεων στο facebook τις επόμενες μέρες, άρχισαν να αναζητούν οποιοδήποτε στοιχείο θα μπορούσε να τους βοηθήσει, χωρίς όμως αποτέλεσμα.

Το επόμενο διάστημα, πολλές έρευνες πραγματοποιήθηκαν από τις αρχές στην περιοχή του πατρικού της αγνοούμενης, αλλά και στον Πηνειό, χωρίς όμως να ανακαλυφθεί κανένα στοιχείο που θα βοηθούσε στον εντοπισμό της.

Φωτό από τις έρευνες στις 14 Μαρτίου

Η Αγγελική Νικολούλη, ασχολήθηκε επίσης με την υπόθεση, προσπαθώντας να ξετυλίξει το κουβάρι της εξαφάνισης της, χωρίς να καταλήξει σε σημαντικά ευρήματα.

Ακριβώς έναν χρόνο μετά, η υπόθεση παραμένει ανεξιχνίαστη, μιας και οι έρευνες εντοπισμού της 59χρονης έχουν σταματήσει εδώ και αρκετούς μήνες.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ