Ρεκόρ επισκέψεων για την Avis στην έκθεση «Cargo Truck & Van 2019»

234

Επιτυχημένη ήταν η συμμετοχή της Avis, εταιρίας ενοικίασης και leasing οχημάτων, στην έκθεση «Cargo Truck & Van 2019», που διοργανώθηκε 9 με 11 Νοεμβρίου στο Metropolitan Expo.

Επαγγελματίες από το χώρο του εμπορίου, τη βιομηχανία και την ευρύτερη επιχειρηματική κοινότητα, ενημερώθηκαν για τα οφέλη που προσφέρει η μακροχρόνια μίσθωση οχημάτων, καθώς επίσης και για την ενοικίαση φορτηγών Ι.Χ., για ανάγκες μικρότερης διάρκειας, δίνοντας έτσι λύση σε όλες τις ανάγκες μετακίνησης.

Η Έκθεση σημείωσε μεγάλη επιτυχία, τόσο σε επίπεδο συμμετοχών, όσο και σε επίπεδο επισκεψιμότητας, φτάνοντας τους 18.000 επισκέπτες, αναδεικνύοντας με αυτό τον τρόπο τη δυναμική της αγοράς αυτοκινήτου. Μία αγορά στην οποία η Avis, συμβάλλει σημαντικά, επενδύοντας συνεχώς στην ανάπτυξή της

Με αφορμή τη συμμετοχή της εταιρίας στην έκθεση, ο Ανδρέας Ταπραντζής, Διευθύνων Σύμβουλος της Avis δήλωσε: «Είμαστε ιδιαίτερα ικανοποιημένοι από τη συμμετοχή μας στην “Cargo Truck & Van 2019”, μια ειδική έκθεση που παρουσιάζει όλες τις υπηρεσίες για το επαγγελματικό όχημα. Η Avis, ως ηγέτης στο χώρο της αυτοκίνησης, δε θα μπορούσε να λείπει από ένα τόσο σημαντικό γεγονός για τον κλάδο. Θα συνεχίσουμε να είμαστε δίπλα σε όλους τους επαγγελματίες, παρέχοντας tailor-made υπηρεσίες και εξειδικευμένες λύσεις, ώστε να ανταποκρινόμαστε σε όλες τους τις ανάγκες, συνεχώς και με τον καλύτερο τρόπο».

Πηγή: kathimerini.gr

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here