Πρωτοβουλία Αξιών: ”Όχι στις μικρότητες, στον ευτελισμό της πολιτικής και στο διχασμό”

317

Τα φαινόμενα των τελευταίων ημερών αποτελούν τη συνέχεια του διχασμού που καλλιεργήθηκε στην πόλη μας αυτά τα χρόνια, με ευθύνη των φερόμενων δύο «μονομάχων».

Ενός διχασμού που αναπαρήγαγε στην τοπική κοινωνία αυτόν του κεντρικού πολιτικού συστήματος και οδήγησε τους δύο, μέχρι στις αίθουσες των δικαστηρίων.

Δηλώσεις και κόντρες, προσωπικές αντιπαραθέσεις και υπονοούμενα, συνεδριάσεις δημοτικών συμβουλίων με ανούσιες οξύνσεις.

Δεν μας κάνει λοιπόν καμία εντύπωση η εξέλιξη, ούτε η απαράδεκτη ανάρτηση μιας υποψήφιας Δημοτικής Συμβούλου της παράταξης της κας Καραλαριώτου, ούτε η προσπάθεια εργαλειοποίησης της από την πλευρά του κ. Καλογιάννη.

Στεκόμαστε μακριά και απέναντι σε τέτοιες πρακτικές και λογικές προεκλογικής αντιπαράθεσης.

Στεκόμαστε απέναντι στην όξυνση και τον ευτελισμό της πολιτικής γιατί αυτό που έχει ανάγκη η πόλη είναι ο διάλογος και η συνεργασία για να επιλυθούν τα μεγάλα της προβλήματα και όχι μικρότητες που την διακωμωδούν στο πανελλήνιο.

Εμείς σε πείσμα των «καιρών» θα συνεχίσουμε να ασχολούμαστε με τις προτάσεις μας για την πόλη, για την οικονομική διαφάνεια, για τη μείωση των δημοτικών τελών, για την ανάπτυξη των συνοικιών, για τον έξυπνο Δήμο μιας Σύγχρονης πόλης. Για τη συμμετοχή των πολιτών στα κοινά, για τον εθελοντισμό στις γειτονιές, για τη στήριξη της νεολαίας.

Γιατί η Πρωτοβουλία Αξιών δεν διχάζει για να διοικήσει αλλά ενώνει για να αλλάξει την πόλη.

 

 

 

 

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here