Προανακριτική-Φρουζής: Η Τουλουπάκη με πίεσε να μιλήσω για πολιτικούς

247

Ο Κωνσταντίνος Φρουζής καταφέρθηκε κατά της εισαγγελέως Τουλουπάκη στην εισαγωγική τοποθέτησή του στην προανακριτική για την υπόθεση Novartis. Η κατάθεσή του ξεκίνησε λίγο μετά τις 20:00.

Σε αυτή υποστήριξε ότι τον πίεζαν να «δώσει» πολιτικούς. Όπως μετέδωσε ο ΣΚΑΪ στην αρχή της κατάθεσής του επεσήμανε ότι ποτέ δεν έχει κληθεί από ανακριτικό ή δικαστικό όργανο για να καταθέσει για Novartis και πρόσθεσε ότι από το 2016, «ταλαιπωρείται λόγω της υπόθεσης υφίσταται μπούλινγκ».

Mου ζήτησαν να καταθέσω κατά πολιτικών προσώπων ότι χρηματίστηκαν φέρεται να ανέφερε συγκεκριμένα ο Κωνσταντίνος Φρουζής.

Όπως κατά πληροφορίες υποστήριξε, κλήθηκε άτυπα στο γραφείο της Εισαγγελέα Διαφθοράς Ελένη Τουλουπάκη με πρωτοβουλία της ιδίας τον Μάιο του 2018, και πως ήταν μια συνάντηση ενός τετάρτου με παρόντα έξι άτομα.

Κατά τις ίδιες πληροφορίες που επικαλέστηκε ο ΣΚΑΪ ο κ. Φρουζής κατέθεσε πως η κυρία Τουλουπάκη του πρότεινε με επιμονή να κάνει χρήση του ευεργετικού νόμου προστασίας του ποινικού κώδικα, αρκεί να μιλήσει για πολιτικούς.

Σύμφωνα με πληροφορίες, φέρεται να δήλωσε ότι δεν έχει δώσει ποτέ ούτε ένα ευρώ σε κανένα πολιτικό πρόσωπο.

Πηγή: newsbeast.gr

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here