Πλακιωτάκης: Εύχομαι το τέλος της πανδημίας να μας βρει όλους καλά

357

Μήνυμα προς τα στελέχη του Λιμενικού Σώματος-Ελληνικής Ακτοφυλακής και το πολιτικό προσωπικό του υπουργείου Ναυτιλίας ενόψει των εορτών του Πάσχα, απηύθυνε ο υπουργός Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής Γιάννης Πλακιωτάκης.

«Πρώτη προτεραιότητα όλων μας, τη δύσκολη αυτή περίοδο, πρέπει να είναι η προστασία της υγείας μας, καθώς και των ανθρώπων γύρω μας. Είμαι βέβαιος ότι όλοι εφαρμόζουμε και θα συνεχίσουμε να εφαρμόζουμε με συνέπεια όλα τα απαραίτητα μέτρα, ώστε να ξεπεραστεί η πανδημία», αναφέρει ο υπουργός.

Προσθέτει επίσης ότι «πρωταρχικός στόχος όλων στο υπουργείο Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής είναι να προστατευθεί το ένστολο και πολιτικό προσωπικό, αλλά και η ελληνική Ναυτιλία και τα πληρώματα των πλοίων, στο μέγιστο δυνατό βαθμό, ώστε να μπορέσουμε, μετά την πανδημία, να επανέλθουμε σταδιακά όλοι σε κανονική πορεία».

«Εύχομαι το τέλος της πανδημίας να μας βρει όλες και όλους καλά. Για τις άγιες ημέρες του Πάσχα, εύχομαι επίσης ολόψυχα να είστε καλά με τις οικογένειες και τα αγαπημένα σας πρόσωπα. Καλή Ανάσταση», συμπληρώνει ο υπουργός κ. Πλακιωτάκης

Ολόκληρο το μήνυμα

«Αγαπητό πολιτικό προσωπικό του Υπ. Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής

Αγαπητά στελέχη του Λιμενικού Σώματος-Ελληνικής Ακτοφυλακής

Ελπίζω εσείς και όλα τα μέλη της οικογένειάς σας να είστε καλά.

Πρώτη προτεραιότητα όλων μας, τη δύσκολη αυτή περίοδο, πρέπει να είναι η προστασία της υγείας μας, καθώς και των ανθρώπων γύρω μας. Είμαι βέβαιος ότι όλοι εφαρμόζουμε και θα συνεχίσουμε να εφαρμόζουμε με συνέπεια όλα τα απαραίτητα μέτρα, ώστε να ξεπεραστεί η πανδημία.

Όπως αντιλαμβάνεστε, πέρα από το μείζον, που είναι η δημόσια υγεία, η πανδημία προκαλεί και άλλα, ιδιαιτέρως σημαντικά προβλήματα στην οικονομική και κοινωνική ζωή.

Πρωταρχικός στόχος όλων μας στο Υπουργείο Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής είναι να προστατεύσουμε το ένστολο και πολιτικό προσωπικό, αλλά και την ελληνική Ναυτιλία και τα πληρώματα των πλοίων, στο μέγιστο δυνατό βαθμό, ώστε να μπορέσουμε, μετά την πανδημία, να επανέλθουμε σταδιακά όλοι σε κανονική πορεία.

Ακριβώς γι’ αυτό, πέρα από τα μέτρα προστασίας που έχουν ήδη ληφθεί σε όλους τους χώρους εργασίας του Υπουργείου και τα πλοία, ανακοινώσαμε 12 άξονες σημαντικών μέτρων ενίσχυσης της Ναυτιλίας και ειδικότερα της ακτοπλοΐας.

Αγαπητοί εργαζόμενοι,

Θέλω να σας βεβαιώσω ότι είμαι δίπλα σας και μαζί σας στη δύσκολη αυτή περίοδο.

Εύχομαι το τέλος της πανδημίας να μας βρει όλες και όλους καλά, έτοιμους για τη μεγάλη προσπάθεια να επανέλθει η κανονικότητα στη ζωή μας, στη λειτουργία του Υπουργείου μας και στην Ελληνική Ναυτιλία.

Για τις άγιες ημέρες του Πάσχα, εύχομαι επίσης ολόψυχα να είστε καλά με τις οικογένειες και τα αγαπημένα σας πρόσωπα.

Καλή Ανάσταση,

Γιάννης Πλακιωτάκης»

Πηγή: newsbeast.gr

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ