Ποια πολιτικά πρόσωπα θα εμφανιστούν «ζωντανά» τις προσεχείς εβδομάδες στην πλατφόρμα iSYRIZA

271

Η χθεσινή παρουσία του Αλέξη Τσίπρα στην διαδικτυακή πλατφόρμα iSYRIZA όπου απάντησε σε ζωντανή μετάδοση στα σημαντικότερα ερωτήματα που του έθεταν τα μέλη του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης ήταν μόνο η αρχή.

Στην Κουμουνδούρου εμφανίζονται ικανοποιημένοι από το τελικό αποτέλεσμα και αν μη τι άλλο θέλουν να το επαναλάβουν, με άλλα πρόσωπα αυτή τη φορά. Άλλωστε θεωρούν ότι τέτοιες κινήσεις θα τους βοηθήσουν να αυξήσουν και τα μέλη ενόψει του συνεδρίου που θα διεξαχθεί τον Μάιο.

Μετά τον πρόεδρο του κόμματος πληροφορίες αναφέρουν ότι τη σκυτάλη του εγχειρήματος θα πάρουν αρχικά εκπρόσωποι της νεολαίας του ΣΥΡΙΖΑ (ούτως η άλλως η αξιωματική αντιπολίτευση ποντάρει σε νεαρής ηλικίας ψηφοφόρους) και ακολούθως ο λόγος θα δοθεί σε σημαίνοντα στελέχη που και πάλι θα απαντήσουν διαδικτυακά σε ερωτήσεις των μελών.

Ιεραρχικά ενδεχομένως την μεθεπόμενη κιόλας εβδομάδα να δούμε το δεύτερο τη τάξει πρόσωπο του κόμματος, τον γραμματέα της Κεντρικής Επιτροπής Πάνο Σκουρλέτη να απαντά σε ερωτήσεις και έπονται όπως όλα δείχνουν, ο εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξης Χαρίτσης (που σημειωτέον έχει και την ευθύνη όλου του σχετικού εγχειρήματος μαζί με την ομάδα του), ο τέως υπουργός Επικρατείας Δημήτρης Τζανακόπουλος, ο τέως υπουργός Οικονομικών και άτυπος επικεφαλής της εσωκομματικής ομάδας των «53» Ευκλείδης Τσακαλώτος καθώς επίσης και η προερχόμενη από τον χώρο του ΠΑΣΟΚ τέως υπουργός Διοικητικής Ανασυγκρότησης, Μαριλίζα Ξενογιαννακοπούλου.

Πηγή: newsbeast.gr

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here