Περιοδεία του Κ. Μπαργιώτα στην Καστοριά

432

• Xθες ο Βουλευτής Ν. Λαρίσης κ.Μπαργιώτας Κωνσταντίνοςπραγματοποίησε σύσκεψη με τους φορείς του Νομού Καστοριάς στο Ε.Β.Ε. Καστοριάς με κλιμάκιο του Κινήματος Αλλαγής αποτελούμενο από τον, τον Γραμματέα κο Αναστασίου Θωμά και μέλη της Ν.Ε. και παρόντες.
Πρόεδρο ΕΒΕ κοΚαραταγλίδη Χ, Αντιπρόεδρο κοΜπαλλή Α, εκπρόσωπο της Ομοσπονδίας Γούνας κο Γκιάτα Φ, πρόεδρο του Συνδ. Γουν. Ο Προφήτης Ηλίας κοΚορεντσίδη Ι, Πρόεδρο και Γραμματέα του Ε.Κ.Κ. κοι Μαλέας Γ. και Παπανδρέου Αθ. και συζητήθηκε η παρούσα κατάσταση και το μέλλον του επιχειρείν και της απασχόλησης στο Νομό μας.
• Στη συνέχεια ακολούθησε επίσκεψη του κ. Μπαργιώταστο Μακεδονικό Μουσείο με το ισχυρό μήνυμα της Ελληνικότητας της Μακεδονία και ότι κανένας Έλληνας δεν μπορεί να είναι περήφανος για τη συμφωνία των Πρεσπών.
• Στην πολιτική ομιλία του κ.Μπαργιώτα, παρουσία φίλων και μελών του ΚΙΝ.ΑΛ. παρουσιάστηκε το «Σχέδιο Ελλάδα» το οποίο αποτελεί το όραμα του Κινήματος για την πατρίδα μας βασιζόμενο στην ανάπτυξη και όχι στην υπερφορολόγηση και ειδικά για τη Βόρειο Ελλάδα πρόγραμμα χρηματοδοτούμενο από την Ε.Ε. αντίστοιχο με τα Μεσογειακά Προγράμματα.
Για να μπορέσουμε όμως να προσελκύσουμε επενδύσεις και να έχει αποτέλεσμα όλη αυτή η προσπάθεια χρειάζεται ριζική αλλαγή πολιτικής. Χρειάζεται αλλαγή στο κράτος, αλλαγή στη φορολογία, ισχυρά κίνητρα στους μικρομεσαίους επιχειρηματίες, αλλά και στους νέους startuppers για να χτυπήσουμε τη γραφειοκρατία.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here