Πέντε πράγματα που αγαπάμε στην Λάρισα μόλις καλοκαιριάζει

916

Το Καλοκαίρι επιτέλους ήρθε και κάπου ανάμεσα σε προεκλογικές περιόδους, εκλογικές μάχες και ξανά προεκλογικές περιόδους, μας βρήκε απροετοίμαστους. Και όσο και αν η Λάρισα μετατρέπεται το Καλοκαίρι σε κόλαση του Δάντη, σίγουρα υπάρχουν λόγοι να την αγαπάς ακόμη και αν έχει 42 βαθμούς Κελσίου υπό σκιά.

Καλοκαιράκι στην Λάρισα λοιπόν και παρακάτω είναι όλα αυτά που αγαπάμε σ’ αυτή την πόλη όταν φοράει τα καλοκαιρινά της!

Βόλτες στο Φρούριο μόλις νυχτώσει. Με μπύρες, παγωτά, γρανίτες ανά χείρας , το Φρούριο είναι το καλύτερο μέρος για να πας όταν θες να δροσιστείς λίγο και να χαλαρώσεις μετά από μια δύσκολη μέρα… Είναι όμορφο όλες τις εποχές αλλά το Καλοκαίρι πιο πολύ, γιατί η πλατεία μετατρέπεται σε σημείο συνάντησης ως το ξημέρωμα…

Φεστιβάλ, συναυλίες, παραστάσεις! Όλα αυτά που το Χειμώνα μας λείπουν, το καλοκαίρι υπάρχουν σε υπέρτατο βαθμό! Το Φεστιβάλ Πηνειού, εξαιρετικές παραστάσεις αλλά και δυνατές συναυλίες αποτελούν αγαπημένο  κομμάτι του Λαρισινού καλοκαιριού και γεμίζουν τα βράδια μας!

Η αιώνια και πολύ αγαπημένη διαμάχη κάθε καλοκαιριού. Πλαταμώνας ή Αγιόκαμπος; Αγαπημένο θέμα συζήτησης  κάθε χρόνο που  ανοίγει με τις πρώτες ζέστες και μπαίνει στον πάγο κάθε Σεπτέμβρη… Προφανώς χωρίς να έχει βγει κάποιο συμπέρασμα!

Εκείνες οι μέρες που η ζέστη μετατρέπεται σε Λαρισινή ζέστα και βλέπεις τα σιντριβάνια στις πλατείες να μετατρέπονται σε hot spots της πόλης! Πας, κάθεσαι και αυτομάτως είσαι στον Παράδεισο!

Εκείνα τα βράδια που μας βρίσκουν κάπου στο κέντρο, να πίνουμε πολύχρωμα cocktails. Οι επιλογές αυτής της πόλης, ευτυχώς, πολλές και φέτος είμαστε αποφασισμένοι να τα δοκιμάσουμε όλα!

Σ.Κ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here