Πατούλης: Πολύ ορθή η απόφαση επιχορήγησης των δήμων για την παροχή μασκών στα σχολεία

321

Την όπως υπογραμμίζει «πολύ ορθή» απόφαση του υπουργού Εσωτερικών για επιχορήγηση των δήμων προκειμένου να εφοδιαστούν με μάσκες όλοι οι μαθητές και οι εκπαιδευτικοί χαιρετίζει ο περιφερειάρχης Αττικής, Γιώργος Πατούλης.

«Σε αυτή την κρίσιμη υγειονομική συγκυρία που διανύει η χώρα μας, οφείλουμε όλοι, με αίσθημα ευθύνης, να σεβόμαστε τις έγκριτες επιστημονικές απόψεις των λοιμωξιολόγων για την καλύτερη προστασία της υγείας μας και το κράτος από την πλευρά του να παρέχει όλα τα μέσα που απαιτούνται, για την αποτελεσματική θωράκιση της δημόσιας υγείας», τονίζει Γιώργος Πατούλης, σε ευχαριστήρια δήλωσή του, προς τον υπουργό Εσωτερικών, Τάκη Θεοδωρικάκο όπως μεταδίδει το Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων.

Συγκεκριμένα και στο παραπάνω πλαίσιο, ο κ. Πατούλης, χαιρετίζει και επικροτεί «την πολύ ορθή απόφαση του υπουργού, να προχωρήσει σε έκτακτη επιχορήγηση των Δήμων με το ποσό ύψους 15,2 εκατ. ευρώ, προκειμένου να εφοδιαστούν με μάσκες όλοι οι μαθητές και οι εκπαιδευτικοί της χώρας».

Η προστασία της υγείας των παιδιών μας αλλά και του εκπαιδευτικού προσωπικού, είναι ύψιστη προτεραιότητά μας, προσθέτει, υπογραμμίζοντας ότι με τη συνεργασία των δήμων, θα διασφαλιστεί η υγεία των μαθητών, σε όλες τις σχολικές μονάδες της Αττικής.

Πηγή: newsbeast.gr

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ