Παππάς: «Να αποσύρει ο Άδωνις Γεωργιάδης τις προκλητικές δηλώσεις του»

196

«Η αναστολή λειτουργίας σειράς επιχειρήσεων είναι θετική και πρέπει να γίνει σεβαστή από όλους. Δεν είναι δυνατόν, όμως, η Πολιτεία να κλείνει τα μάτια ή ακόμα και να ευλογεί την αισχροκέρδεια πάνω στον ανθρώπινο πόνο».

Αυτό σημειώνει ο τομεάρχης Οικονομίας του ΣΥΡΙΖΑ, Νίκος Παππάς, σε δήλωση του με αφορμή, όπως αναφέρει, καταγγελίες για αισχροκέρδεια σε προϊόντα που αφορούν στην προστασία από τον κορωνοϊό και σχετικές δηλώσεις του υπουργού ‘Αδωνι Γεωργιάδη.

Ο κ. Παππάς αναφέρει ότι οι καφέδες, τα νερά και τα τοστ έχουν διατιμηθεί για να μην υπάρχει αισχροκέρδεια και τονίζει πως «είναι αυτονόητο ότι τα προϊόντα που αφορούν στην προστασία από τον κορωνοϊό πρέπει να διατιμηθούν άμεσα». Σημειώνει πως «η λογική ότι τις τιμές σε αυτή την περίπτωση τις καθορίζει η αγορά είναι απάνθρωπη» και σχολιάζει ότι «σε λίγο θα μας πουν ότι τα κρεβάτια της εντατικής θα βγαίνουν στον πλειστηριασμό».

Ο τομεάρχης του ΣΥΡΙΖΑ καλεί τον υπουργό Ανάπτυξης, ‘Αδωνι Γεωργιάδη, «να αποσύρει τις πρόσφατες προκλητικές δηλώσεις του και να προχωρήσει άμεσα στη διατίμηση αγαθών, όπως μάσκες, αντισηπτικά κ.ά.».

Πηγή: newsbeast.gr

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here