Οργή Άδωνι Γεωργιάδη για μήνυμα χρήστη Twitter που …πέθανε τον γιο του

392

Ένα σχόλιο χρήστη του Τwitter που στην προσπάθειά του να ασκήσει κριτική στην κυβέρνηση ενέπλεκε την οικογένεια του Άδωνι Γεωργιάδη και το παιδί του, προκάλεσε την… έκρηξή του υπουργού Ανάπτυξης και Επενδύσεων.

Το μήνυμα έγραφε: «ΕΚΤΑΚΤΟ: πέθανε ο γιος του @AdonisGeorgiadi , είχε ανάγκη από εγχείριση καρδιάς, δυστυχώς το #Παιδοκαρδιοχειρουργικο στο αγ. σοφίας δεν λειτουργεί πλέον»

Είναι χαρακτηριστικό ότι σε αυτό το μήνυμα αντέδρασαν πολλοί χρήστες του διαδικτύου. Παραθέτουμε το πιο ήπιο μήνυμα.

« Υπάρχουν πολλοί τρόποι να περάσει κάποιος ένα σωστό και δίκαιο μήνυμα.Αυτός, δεν είναι ένας από αυτούς.Κανένα παιδί, ανεξαρτήτως γονέα δεν θα έπρεπε να μπαίνει σε μια πρόταση με θάνατο, για κανένα λόγο»

Ο Άδωνις Γεωργιάδης απάντησε στη δημοσίευση, αναφέροντας τα εξής: «Πέραν του ότι έχω κινήσει ήδη τις προβλεπόμενες εκ του νόμου διαδικασίες, ανεβάζω αυτό το αχαρακτήριστο μήνυμα, ως δείγμα του μίσους και της ποιότητας που κρύβουν στην ψυχή τους αυτοί οι άνθρωποι. Θα εκτιμούσα τα μαζικά report πάντως σε αυτή την αισχρή περίπτωση».

Νωρίτερα, υπήρξαν αντιδράσεις για τη λειτουργία του Παιδοκαρδιοχειρουργικού Κέντρου του Γενικού Νοσοκομείου Παίδων «Η Αγία Σοφία» και το υπουργείο Υγείας απάντησε με σχετικές διευκρινίσεις, με αφορμή ερωτήματα που διατυπώθηκαν για την κάλυψη ανασφάλιστων ή χωρίς ΑΜΚΑ παιδιών με συγγενείς καρδιοπάθειες. Οι προγραμματισμένες επεμβάσεις αυτών των παιδιών, όπως και η περίθαλψη επειγόντων περιστατικών, ανεστάλησαν καθώς η Καρδιοχειρουργική Εντατική Μονάδα (ΚΕΜ) δεσμεύθηκε ως μονάδα COVID-19.

Πηγή: newsbeast.gr

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ