Ο Θ. Παιδής στηρίζει τον Σύλλογο Εθελοντών Αιμοδοτών Αμπελώνα «Η Ελπίδα»

343

Σταθερά στο πλευρό του Συλλόγου Εθελοντών Αιμοδοτών Αμπελώνα «Η Ελπίδα» βρίσκεται ο Θανάσης Παιδής, κάτι που προέκυψε και από την πρόσφατη συνάντηση που είχε ο περιφερειακός σύμβουλος με τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου.

Ο κ. Παιδής είναι μέλος του Συλλόγου, ενώ συμμετέχει σε όλα τα καλέσματα που στόχο έχουν να βοηθήσουν τον συνάνθρωπο όταν αντιμετωπίζει την ανάγκη.

Η συνεργασία του περιφερειακού συμβούλου με τα μέλη Διοίκησης «μετρά» χρόνια και κρίνεται εξαιρετική, καθώς απέδωσε την υποστήριξη της Περιφέρειας Θεσσαλίας σε εκδηλώσεις και δράσεις που στόχο είχαν να διαδώσουν την ιδέα της εθελοντικής αιμοδοσίας.

Στη συζήτησημε τον κ. Παιδή τόσο ο πρόεδρος, όσο και τα μέλη του Δ.Σ., ευχαρίστησαν την Περιφέρεια Θεσσαλίας για την υποστήριξή της, ενώ αντάλλαξαν απόψεις για τον προγραμματισμό κοινών δράσεων που μπορούν να πραγματοποιηθούν το 2020.

Από την πλευρά του ο περιφερειακός σύμβουλος συνεχάρη τη Διοίκηση για το σημαντικό έργο που αναπτύσσει, το οποίο εκ των πραγμάτων αποδίδει καθώς ο Σύλλογος Εθελοντών Αιμοδοτών Αμπελώνα «Η Ελπίδα» είναι ένας από τους πλέον δραστήριους, με τα μέλη του να προσφέρουν ανιδιοτελώς το πολυτιμότερο αγαθό, το αίμα ενώ οι εκδηλώσεις  του είναι από τις πιο επιτυχημένες

Μετά το τέλος της συνάντησης ο Θανάσης Παιδής δήλωσε τα εξής: «Η εθελοντική αιμοδοσία είναι μια πράξη  αγάπης και αλληλεγγύης προς τον συνάνθρωπο.

Ο Σύλλογος Εθελοντών Αιμοδοτών Αμπελώνα “Η Ελπίδα” αποτελεί παράδειγμα προς μίμηση σε ότι αφορά την οργάνωση εθελοντών που θέλουν να προσφέρουν σε όποιον έχει ανάγκη και εκ των πραγμάτων στο κοινωνικό σύνολο.

Η Περιφέρεια Θεσσαλίας και ο περιφερειάρχης Κώστας Αγοραστός έχουν αποδείξει έμπρακτα ότι στήριξαν, στηρίζουν και θα συνεχίσουν να στηρίζουν την εθελοντική αιμοδοσία και τους φορείς που οργανώνουν και  ευαισθητοποιούν  τους πολίτες προς αυτήν την κατεύθυνση» τόνισε ο κ. Θανάσης  Παιδής .

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here