Ο σκηνοθέτης της ταινίας “H Μυρσίνη Δεν Είναι Μόνη” Παντελής Σκουρλάς στα ΝΕΑ Victoria Cιnemas την Δευτέρα 11 Φεβρουαρίου!

1023

«H  Μυρσίνη δεν είναι μόνη» – μια ταινία  του Παντελή Σκουρλά από αυτή την Δευτέρα 11/2 στα ΝΕΑ Victoria Cinemas και ΜΟΝΟ για 3 ημέρες, έως και την Τετάρτη 13/2.

Ο σκηνοθέτης της ταινίας κ. Παντελής Σκουρλάς θα βρίσκεται στη Λάρισα και στα Victoria Cinemas την Δευτέρα στις 17:00 για να προλογίσει την ταινία ενώ στο τέλος θα απαντήσει και στις ερωτήσεις του κοινού. Η  «Μυρσίνη  δεν  είναι  μόνη»   είναι μια σκληρή ταινία – στα όρια του underground – που ασχολείται με ένα  underground θέμα  που προτιμάμε να αγνοούμε: την  χρήση ουσιών. Η προσέγγιση του  θέματος γίνεται με ρεαλισμό   και κυρίως χωρίς επικριτική διάθεση.

Περίληψη  :   Στην  περιπλάνησή  της  στο κόσμο των «ουσιών»,  η Μυρσίνη δεν είναι μόνη·  την συντροφεύουν  τα μέλη της δυσλειτουργικής  οικογένειάς της,  άνθρωποι των κυκλωμάτων, λυκοφιλίες  αλλά  και η θέλησή της να ξεφύγει ….

Στην «Μυρσίνη» συμμετέχει πλειάδα ηθοποιών – γνωστών και πρωτοεμφανιζόμενων :  το  Έφη Παπαθεοδώρου και  Σπύρο Μπιμπίλα,   Χριστίνα Λόκο, Δέσποινα Παπαχριστοπούλου,  Γεωργία Σιακαβάρα, Τζώνυ  Βαβούρας, Ειρήνη  Μο, Χρήστος Παπάς, Ειρήνη Μίτση, Χρήστος Λουκάκης, Δημήτρης Τοπαλίδης,  κ.α.

«Η Μυρσίνη δεν είναι μόνη»,  είναι η πρώτη – ολοκληρωμένη- μεγάλου μήκους  ταινία  του Παντελή Σκουρλά και αποτελεί  μια   παραγωγή  της ανεξάρτητης εταιρείας  EL Production.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here