Ο Μητροπολίτης Λαρίσης και Τυρνάβου Ιερώνυμος θέλει 3 μέρες τον χρόνο να σπάσει τα κεφάλια των Τυρναβιτών!

330

Εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη παραχώρησε στην εφημερίδα του ΓΕΛ Τυρνάβου “Μαθητική Πένα” και στους μαθητές – δημοσιογράφους Γιώργο Μακαγιό και Γιώργο Κουγιαγκά, ο μητροπολίτης Λαρίσης και Τυρνάβου Ιερώνυμος, ο οποίος απάντησε ανοικτά σε όλα τα ερωτήματα που του υποβλήθηκαν, με αποτέλεσμα μία ενδιαφέρουσα συνέντευξη για την οποία αξίζουν συγχαρητήρια στους μαθητές.

Ομιλητικότατος ο μητροπολίτης αφού ανέφερε τις πάγιες θέσεις του για την ορθοδοξία και τον ελληνισμό δεν δίστασε να εκφράσει ξεκάθαρα την κάθετη διαφωνία του με το θεσμό του καρναβαλιού που διοργανώνεται στον Τύρναβο και το παραδοσιακό έθιμο του μπουρανί, λέγοντας ότι τις 3 ημέρες των εκδηλώσεων θέλει να σπάσει τα κεφάλια των Τυρναβιτών.

Στο συγκεκριμένο σημείο της συνέντευξης ο κ. Ιερώνυμος αναφέρει:

Εγώ τον Τύρναβο τον αγαπώ! Τον αγαπώ ίσως περισσότερο από άλλα κομμάτια της Μητροπόλεως! Μόνο τρεις μέρες τον χρόνο θέλω να σας σπάσω το κεφάλι! Το έχω ξαναπεί και θα το λέω! Τρεις μέρες το χρόνο θέλω να σας σπάσω το κεφάλι, όλες τις άλλες μέρες σας αγαπώ! Θέλω λοιπόν να ευχηθώ πρώτα απ’ όλα καλά μυαλά! Γιατί μετά τα Χριστούγεννα έρχονται οι μέρες που θέλω να σας σπάσω το κεφάλι. Κανονιστείτε λοιπόν! Πρώτα λοιπόν καλά μυαλά!”…

Για να διαβάσετε όλη τη συνέντευξη του μητροπολίτη στην εφημερίδα “Μαθητική Πένα” πατήστε ΕΔΩ

Πηγή: paidis.com

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here