Ο Δημ. Σταυροθεόδωρος προσέφερε τρείς τόνους καρπούζια στο Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δ. Λαρισαίων

960

Σημαντική ποσότητα φρούτων και συγκεκριμένα πάνω από 3 τόνους καρπούζια προσέφερε στο Κοινωνικό Παντοπωλείο της Αντιδημαρχίας Κοινωνικής Πολιτικής του Δήμου Λαρισαίων  ο παραγωγός  κ. Σταυροθεόδωρος Δημήτριος για τις ανάγκες του Κοινωνικού Παντοπωλείου. Τα τρόφιμα παρέλαβαν  τα στελέχη της Δομής καθώς και ο δημοτικός σύμβουλος κος Μιχάλης Αναστασίου.

Είναι πολύ σημαντικό στους δύσκολους καιρούς που διανύουμε να στηρίζουμε τους συνανθρώπους μας που βρίσκονται σε ανάγκη και τέτοιες πρωτοβουλίες θα πρέπει να αποτελούν παράδειγμα προς μίμηση και για άλλες επιχειρήσεις.

Το Κοινωνικό Παντοπωλείο είναι μια από τις Δομές Παροχής Βασικών Αγαθών του Δήμου Λαρισαίων, χρηματοδοτείται από το Ευρωπαϊκό Κοινωνικό Ταμείο στο πλαίσιο του Περιφερειακού Επιχειρησιακού Προγράμματος Θεσσαλίας 2014-2020 και λειτουργεί προς όφελος των ευπαθών ομάδων πληθυσμού κυρίως αυτών που βρίσκονται κάτω από το όριο της φτώχειας, μέσω της παροχής επισιτιστικής και υλικής βοήθειας.

Όσοι επιθυμούν να συνδράμουν στην προσπάθεια αυτή μπορούν να επικοινωνήσουν με το Κοινωνικό Παντοπωλείο  στο τηλ: 2410255876 και στη διεύθυνση  Μανωλάκη 9-11 ( εντός της στοάς).

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here