Ο Αστέριος Σαίτης απαντάει στην πρόεδρο της Τοπικής Κοινότητας Μακρυχωρίου

381
Επανήλθε δριμύτατη η λαλίστατη καί μόνιμα απούσα από τα προβλήματα του χωριού πρόεδρος της Τοπικής Κοινότητας Μακρυχωρίου  , θεωρώντας οτι μ´αυτό τον τρόπο θά πλήξει την νύν Δημοτική Αρχή και τον αντιδήμαρχο Μακρυχωρίου.
Κινδυνολογεί βέβαια,οταν αφήνει ερωτήματα  για την καταλληλότητα της πομώνας που μετά από πρόταση της ΔΕΥΑΤ πρός τον ΤΟΕΒ Μακρυχωρίου καί συμφωνία αυτών «δανείζετε» οταν παρίστατε ανάγκη.
Άραγε η πρόεδρος δεν γνωρίζει τις μικροβιολογικες και χημικές αναλύσεις της συγκεκριμένης ;
Γιατί τις αποκρύπτει καί γιατί προσπαθεί αφήνοντας υπονοούμενα νά τρομοκρατήσει καί να παραπλανήσει τούς δημότες;
Εχει συζητηθεί καί στό ΔΣ τό θεμα της υδρευτικής πομώνας καί μέχρι την ανόρυξη νεας υδρευτικής γεώτρησης από την ΔΕΥΑΤ νά χρησιμοποιείτε η πομώνα του ΤΟΕΒ οταν παρίσταται ανάγκη, μετά βέβαια τήν σύμφωνη γνώμη του.
Καλές οι φιλοφρονήσεις προς τον πρόεδρο καί τό ΔΣ τού ΤΟΕΒ αλλά φάνηκε για μια ακόμη  φορά η μικροψυχία της προέδρου,οταν δεν κανει καν αναφορά στήν ανταπόκριση των υπηρεσιών της ΔΕΥΑΤ γιά την αποκατάσταση της ζημίας καί μαλιστα την περίοδο τού τριημέρου τού Αγίου  Πνεύματος.
Δέσμευση των απερχόμενων Συμβουλίων Δημοτικού καί ΔΕΥΑΤ ειναι η εξεύρεση λύσης καί ευελπιστούμε η νέα Δημοτική Αρχή νά το υλοποιήσει.
Κλείνοντας νά τονίσω για μια ακόμη φορά στήν πρόεδρο η οποία διακατέχετε από τό «σύνδρομο» τού αντιδημάρχου,οτι θά πρέπει την επόμενη δημοτική περίοδο νά στα σταθεί στό υψος των περιστάσεων καί νά ασκήσει επιτέλους τά καθήκοντα της ως πρόεδρος καί οχι νά ασκεί μόνο κριτική εκ του μακρόθεν…
Εξάλλου τώρα δεν ειναι αντιπολίτευση.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here