Νοτοπούλου: «Ο πρωθυπουργός ας πάψει να κρύβεται, ο ελληνικός τουρισμός και η ελληνική οικονομία χρειάζονται σχέδιο προστασίας και ανάπτυξης»

275

«Το Υπουργείο Τουρισμού, δια της απραξίας του κ. Θεοχάρη και δια της κυνικής παραδοχής του κ.Λούλη πως «το κράτος δεν είναι ασφαλιστική να αποζημιώνει εργαζόμενους και επιχειρήσεις», αποδεικνύει πως δεν έχει σχέδιο και βούληση να σώσει τη δύναμη της εθνικής μας οικονομίας, τον τουρισμό», τονίζει χαρακτηριστικά η τομεάρχης Τουρισμού Κατερίνα Νοτοπούλου.

Η βουλευτής της αξιωματικής αντιπολίτευσης σημειώνει ότι «Τη στιγμή που ο Επίτροπος Εσωτερικής Αγοράς της ΕΕ δεσμεύτηκε πως το 20% του Σχεδίου Ανάκαμψης της ΕΕ από την πανδημία θα κατευθυνθεί για την στήριξη του τουρισμού, η ελληνική κυβέρνηση αδιαφορεί επιδεικτικά για τις επιχειρήσεις και τους εργαζόμενους στον τουρισμό που ήδη αντιμετωπίζουν πρόβλημα επιβίωσης.»

Ταυτόχρονα υπογραμμίζει «Η προώθηση και η προβολή της χώρας δεν μπορεί να γίνεται ένα ακόμη «δωράκι» σε μια και μόνο ιδιωτική εταιρεία».

Ο Πρωθυπουργός ας πάψει να κρύβεται. Ο ελληνικός τουρισμός και η ελληνική οικονομία χρειάζονται σχέδιο προστασίας και ανάπτυξης.»

Πηγή: newsbeast.gr

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here