Νέα αποκάλυψη για τον ψευτογιατρό- Εμπλέκεται στον θάνατο Λαρισαίας καρκινοπαθούς

344
Δεν έχουν τέλος οι αποκαλύψεις από τις καταθέσεις των θυμάτων του 47χρονου που υποδυόταν τον γιατρό. Αυτή τη φορά ο δικηγόρος των θυμάτων του έκανε λόγο και για πιθανούς «συνεργούς» του στο Άγιο Όρος.

Ο Στέλιος Σούρλας, δικηγόρος θυμάτων του ψευτογιατρού, μιλώντας στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1 με τον Νίκο Χατζηνικολάου, είπε: «Όλα τα στοιχεία που έρχονται στα χέρια μου κάθε μέρα καταδεικνύουν νέες πτυχές της υπόθεσης. Το ερώτημα είναι αν ο «Νίκος Κοντός» είχε συνεργούς και ποιους. Από την αρχή κάναμε λόγο για εμπλοκή ανθρώπων που εκμεταλλεύονται την Εκκλησία και δρουν ανενόχλητοι σε έναν άγιο και ησυχαστικό τόπο, όπως το Άγιον Όρος. Τώρα, όμως, σύμφωνα με τα στοιχεία και τις πληροφορίες που καταφθάνουν στο γραφείο μου, μπορούμε πλέον να κάνουμε λόγο για βασιμότητα και όχι για φήμες.

Ο συγκεκριμένος άνθρωπος συνταγογράφησε το 2017, από τον Αύγουστο έως και τον Οκτώβριο του 2017, σε καρκινοπαθή από τη Λάρισα που έπασχε από καρκίνο του παγκρέατος, μέσω SMS, ιατρικές εξετάσεις μικροβιολογικές που ήταν περί διαγνώσεως καρκινικών δεικτών. Ο άνθρωπος αυτός κατέληξε το 2018, έπειτα από 7-8 μήνες» είπε ο κ. Σούρλας και επεσήμανε ότι την Παρασκευή θα καταθέσουν οι μάρτυρες.

«Κάθε μέρα εκπλήσσομαι με αυτά που συναντώ και μαθαίνω. Είμαι βέβαιος ότι θα υπάρξουν κι άλλα θύματα» σημείωσε και υπογράμμισε ότι ξεγλιστρούσε από τις Αρχές λόγω του γεγονότος ότι «δεν είχε κάποια έδρα, δεν είχε συγκεκριμένο μέρος. Άλλαζε συνέχεια μέρος, ιδιότητες είχε το ψευδώνυμο, όλα αυτά δημιουργούσαν αμφιβολία για το πού είναι αυτός ο άνθρωπος, πώς μπορούμε να τον εντοπίσουμε».

Όσο για το γεγονός ότι μπαινόβγαινε στα σαλόνια επιχειρηματιών, υπουργών και στο Άγιον Όρος είπε: «Αυτό δημιουργεί εύλογες απορίες και ενδείξεις για συνεργασία με συγκεκριμένη μονή του Αγίου Όρους, όπου ο απατεώνας είχε άμεση επικοινωνία και πιθανότατα οι συγκεκριμένοι άνθρωποι οι οποίοι είναι παραβατικοί από την ελληνική Δικαιοσύνη, λειτουργούσαν ως συνεργοί του συγκεκριμένου ανθρώπου και διευκόλυναν τη δράση του. Τυχαίνει να είμαι νομικός σύμβουλος μίας από τις 20 ιερές μονές του Αγίου Όρους και έχω ιδίαν πείρα» υπογράμμισε.

Πηγή: grtimes.gr

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here