« Ένα μύθο θα πουν» στο ΔΩΛ στις 6 & 7 Μαρτίου… για «Το Χαμόγελο του Παιδιού»!

325

Η  Παιδική Εικαστική Σκηνή της Κάκιας Χαλήμαγα-Χατζή ανεβάζει και φέτος ένα έργο για τους μαθητές της Α’θμιας Εκπαίδευσης στο Δημοτικό Ωδείο Λάρισας και το αφιερώνει στο «Χαμόγελο του Παιδιού».

«Ένα μύθο θα σας πω»: πρόκειται για μια μυθοπλασία, με στοιχεία παραδοσιακών παραμυθιών, η οποία περιγράφει την ιστορία της πριγκηπέσας Περήφανης και πραγματοποιείται με τη συνεργασία της Αντιδημαρχίας Πολιτισμού και τη στήριξη της Δημιουργικής Πόρτας.

Οι πρωινές παραστάσεις στις 6 και 7 Μαρτίου αφορούν τα σχολεία και οι απογευματινές, με ώρα έναρξης στις 19:00 το γενικό κοινό. Η είσοδος είναι ελεύθερη, φέτος όμως θα υπάρχει ο κουμπαράς από τον οργανισμό «Το Χαμόγελο του Παιδιού» προκειμένου να στηρίξουν όσοι θέλουν, αντί εισιτηρίου, το έργο του και να χαρίσουν στα παιδιά τα χαμόγελα που τους αξίζουν.

Με την παράσταση αυτή, η θεατρική ομάδα γιορτάζει τη «Διεθνή ημέρα κατά του σχολικού εκφοβισμού και της ενδοσχολικής βίας» στις 7 Μαρτίου.

Το σενάριο και η σκηνοθεσία είναι της Κάκιας Χαλήμαγα-Χατζή και συμμετέχουν οι μαθήτριες Θεανώ Γρηγορίου, Δάφνη Γκουνταροπούλου, Κατιάνα Ευσταθίου, Βάλια Ζυκήρη, Όλγα Ζυκήρη, Μαρία-Ξένια Καλλιώρα, Ελένη Καραδήμου, Κατερίνα Μπαργιώτα, Εριέτα Ντούφα, Έρη Τσιάρα και Ευαγγελία Τσιούφη.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here