Μητσοτάκης για Πρόεδρο της Δημοκρατίας: Βουνό είχα πει θα πάω και στο βουνό θα πάω

298

«Βουνό είχα πει θα πάω και στο βουνό θα πάω». Ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης επισκέπτεται από αύριο, 25 Δεκεμβρίου, το Μέτσοβο, όπου φαίνεται πως θα καταλήξει και στο όνομα που θα προτείνει για Πρόεδρο της Δημοκρατίας.

Ειδικότερα, ο Κυριάκος Μητσοτάκης θα μεταβεί στην Κάσο αύριο το πρωί, ανήμερα Χριστουγέννων. Ο πρωθυπουργός θα επισκεφθεί το ακριτικό φυλάκιο, θα παρακολουθήσει τη Θεία Λειτουργία, θα συναντηθεί με τον δήμαρχο του νησιού και θα συνομιλήσει με τους κατοίκους.

Το απόγευμα, ο πρωθυπουργός θα μεταβεί στο Μέτσοβο, την πατρίδα του Ευάγγελου Αβέρωφ, όπου θα παραμείνει έως την Κυριακή 29 Δεκεμβρίου.

Το πρωί ο Κυριάκος Μητσοτάκης ακούγοντας τα παραδοσιακά κάλαντα είχε μία «off the record» συνομιλία με τους δημοσιογράφους όπου, αφού τους έκανε δώρο μία ατζέντα, τους ενημέρωσε για το πρόγραμμα του τις μέρες των Χριστουγέννων, σύμφωνα με το Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων.

Όπως τους είπε χαρακτηριστικά, αναφερόμενος σε παλαιότερη ρήση του ότι τα Χριστούγεννα στο βουνό θα πάρει τις αποφάσεις του για το όνομα του Προέδρου της Δημοκρατίας, «βουνό είχα πει θα πάω και στο βουνό θα πάω».

«Πρέπει όμως να κατεβείτε από εκεί με την πλάκα με το όνομα» του αντέτειναν οι δημοσιογράφοι για να λάβουν την απάντησή του: «Θα δούμε. Ξεκουραστείτε και εσείς αυτές τις μέρες γιατί από την αρχή του χρόνου έχει κατευθείαν πολύ δουλειά».

Πηγή: newsbeast.gr

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here