Μεγάλη συγκέντρωση Κώστα Κολλάτου στον Παραπόταμο

365

Ο κ.Κολλάτος στην ομιλία του αναφέρθηκε και ευχαρίστησε όλους τους συνεργάτες του που συμπορεύθηκαν μαζι του όλα αυτά τα χρόνια απο τον Παραπόταμο καθως και την άψογη συνεργασία που είχε με την πρόεδρο του χωριού .

Τέλος ανέφερε οτι ο Παραπόταμος έχει ιδιαίτερη σημασία για τον ίδιο .

Από εδώ πρίν μερικά χρόνια ξεκινήσαμε μια προσπάθεια και ήμασταν περισσότεροι.

Αναφέρομε στον εξαιρετικό φίλο, πολύτιμο συνεργάτη, και υπέροχο άνθρωπο τον Κώστα τον Αντάμαλη, τον οποίο δυστυχώς χάσαμε και θρηνήσαμε στην πορεία. Στην μνήμη του θέλω να πω δημόσια ότι θυμόμαστε και εκτιμούμε την δύναμη που μας προσέφερε, το όραμα και τους στόχους του.

Φίλες και φίλοι 

 

Δημότισσες και δημότες 

 

 

Σας χαιρετώ και σας καλωσορίζω στην αποψινή μας συνάντηση, εδώ στον Παραπόταμο.

 

Πριν από μερικά χρόνια οι συνεργάτες μου και εγώ αναλάβαμε τα  καθήκοντα της νέας δημοτικής αρχής.

 

Η εντολή που είχαμε λάβει τότε από όλους εσάς ήταν ξεκάθαρη.

 

Έπρεπε να δημιουργήσουμε έναν δήμο σύγχρονο, αποτελεσματικό, ένα ισχυρό αυτοδιοικητικό κέντρο, αξιοποιώντας τόσο τις δυνατότητες της περιοχής, όσο και όλων των δημοτών μας. 

 

Στις προθέσεις μας ήταν, είναι και θα είναι, η λειτουργία ενός δήμου χωρίς αντιπαλότητες, χωρίς περιθωριοποιήσεις, ενός δήμου κοινωνικά δίκαιου, με ευαισθησία στα προβλήματα της καθημερινότητας, και με υπηρεσίες υψηλού επιπέδου για τον κάθε δημότη.

 

Στις σκέψεις μας παραμένει περισσότερο από ποτέ η αταλάντευτη απόφασή μας για υπέρβαση μικροπολιτικών – μικροκομματικών αγκυλώσεων, δίνοντας πρωτοβουλία σε όλες τις υγιείς δυνάμεις του τόπου μας, να εκφραστούν και να δημιουργήσουν τις προϋποθέσεις μιας βιώσιμης ανάπτυξης για ολόκληρο τον Δήμο Τεμπών.

 

Έτσι με γνώμονα όλα αυτά δημιουργήσαμε έναν πολυσυλλεκτικό συνδυασμό, με βασικό μας μέλημα τα αυτοδιοικητικά ζητήματα και προβλήματα του δήμου, μακριά από την εμπλοκή των κομμάτων.

 

 

 

 

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here