Μega εμβολιαστικό κέντρο και στην Λάρισα;- Προχώρησαν σε αίτημα Αγοραστός-Σερέτης

261

Ανοιχτό παραμένει το ενδεχόμενο της δημιουργίας ενός Mega εμβολιαστικού κέντρου με πολλές εμβολιαστικές γραμμές στη Λάρισα. Το εμβολιαστικό κέντρο θα ακολουθήσει το πρότυπο των εμβολιαστικών κέντρων που λειτουργούν στην Αθήνα και τη Θεσσαλονίκη.

Η ανάπτυξη και λειτουργία ενός Mega εμβολιαστικού κέντρου στη Λάρισα συζητήθηκε σε πρόσφατη συνάντηση του περιφερειάρχη Θεσσαλίας Κώστα Αγοραστού και του διοικητή της 5ης ΥΠΕ Φώτη Σερέτη, με τις δύο πλευρές να συμφωνούν ότι ένα εμβολιαστικό κέντρο με πολλαπλές γραμμές θα συνέβαλλε αποφασιστικά στην υλοποίηση του εμβολιαστικού προγράμματος και συνεπώς στην αύξηση της ανοσίας του πληθυσμού της Κεντρικής Ελλάδας, απέναντι στον κορωνοϊό.

Ο Περιφερειάρχης και ο Διοικητής της 5ης ΥΠΕ προχώρησαν  στην υποβολή σχετικού αιτήματος στο υπουργείο Υγείας, η πολιτική ηγεσία του οποίου καλείται να αποφανθεί για την αποδοχή ή την απόρριψή του.

Υποστηρικτές της συγκεκριμένης πρότασης, σύμφωνα με άλλες πληροφορίες, έχουν εισηγηθεί την αξιοποίηση του 404 ΓΣΝ όπου μπορούν να αναπτυχθούν εμβολιαστικές γραμμές με την υποστήριξη του ήδη υπάρχοντος προσωπικού.

Πηγή: Δημήτρης Κατσανάκης- Εφημερίδα Ελευθερία

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here