Με μια ανάρτηση στο facebook γιόρτασε ο Καλογιάννης την επέτειο ενός χρόνου από την επανεκλογή του

292

Έγινε χρήστης των social media εν μέσω καραντίνας, με σκοπό να κρατάει επαφή και απ’ ότι φαίνεται του άρεσει πολύ. Ο κ. Καλογιάννης χρησιμοποίησε πολύ το νέο, για εκείνον, μέσο όλο αυτό το διάστημα και χθες που συμπληρωνόταν ένας χρόνος από την επανεκλογή του στο τιμόνι του Δήμου Λαρισαίων, θέλησε να ευχαριστήσει όσους τον στήριξαν και να περάσει το δικό του μήνυμα για ενότητα και πορεία προς το μέλλον.

Πιο συγκεκριμένα έγραψε:

Πέρυσι, σαν σήμερα οι πολίτες της Λάρισας μας έδωσαν την εντολή της νέας θητείας. Επιβράβευσαν το έργο, ανανέωσαν την ευθύνη.

Ευθύνη για να εγγυηθούμε την ενότητα. Για να διασφαλίσουμε την πορεία προς το μέλλον. Για να ολοκληρώσουμε τις υποδομές. Για να κάνουμε τη Λάρισα πρώτο περιφερειακό πόλο ανάπτυξης

Σ’ αυτή την πορεία είμαστε απαραίτητοι όλοι. Υπολογίζω στη βοήθεια κάθε Λαρισαίας και κάθε Λαρισαίου. Γιατί στις δυσκολίες, ενωμένοι πετυχαίνουμε. Ενωμένοι ξεπερνάμε τον εαυτό μας, γινόμαστε καλύτεροι, στηρίζουμε όσους έχουν ανάγκη και προχωράμε μπροστά.

Καθημερινά θυμόμαστε πως η ενότητα, η σοβαρότητα και η προγραμματισμένη δράση, είναι τα συστατικά που εξασφαλίζουν μια Πόλη Για Τον Άνθρωπο…

Σας ευχαριστώ για την εμπιστοσύνη. Συνεχίζουμε!

Δείτε την ανάρτηση:

https://www.facebook.com/100361574984624/photos/a.108889837465131/136715341349247/?type=3&theater

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here