Μάξιμος Χαρακκόπουλος: Η ΝΔ μπαίνει στην προεκλογική περίοδο με προβάδισμα 9,5%!

262

«Να κρατάμε ανοικτή τη Βουλή μια εβδομάδα επιπλέον για να κάνουμε επιλογή της ηγεσίας δικαιοσύνης πριν φύγουμε, γιατί μπορεί να έχουμε στο πίσω μέρος του μυαλού μας άλλες σκέψεις, και να φέρουμε τροπολογίες της τελευταίας στιγμής για τακτοποιήσεις ημετέρων, αυτό δενπεριποιείτιμή ούτε στο πολιτικό σύστημα, ούτε νομίζω έχει προηγούμενο».Τα παραπάνω τόνισεο τομεάρχης Προστασίας του Πολίτη της Νέας Δημοκρατίας, βουλευτής Λαρίσης, κ. Μάξιμος Χαρακόπουλος, μιλώντας στη “ΘΕΣΣΑΛΙΑ Τηλεόραση”και στουςδημοσιογράφους κ.κ. ΓιάννηΚολλάτο και Γιάννη Γιαννακόπουλο.

Ο Θεσσαλός πολιτικός ευχήθηκε«συγχαρητήριακαι καλή επιτυχία σε όλους όσους εκλέγονται, όχι μόνον στην Λάρισα αλλά και σε όλη τη Θεσσαλία, και πιστεύω ότι με τον περιφερειάρχη τον επανεκλεγέντα από την πρώτη Κυριακή,τον ΚώσταΑγοραστό θα έχουνμια καλή συνεργασία για το καλό τωνδημοτών και ευρύτερα για το καλό της Θεσσαλίας».

Το στέλεχος της αξιωματικής αντιπολίτευσης επισήμανε ότι «ηΝΔ και με αυτοδυναμία θα επιδιώξει ευρύτερες συνεργασίες και συναινέσεις. Νομίζω, όμως, ότι τα αποτελέσματα των ευρωεκλογών, αλλά και τωναυτοδιοικητικών εκλογώνσε επίπεδο Περιφερειών, όπου σχεδόν όλη η χώρα βάφτηκε μπλε αν εξαιρέσει κανείς τηνΚρήτη,δείχνουν ότι η ΝΔ εισέρχεται σε αυτήν την εκλογική αναμέτρηση για τις εθνικές εκλογές με ένα ασφαλές προβάδισμα 9,5 μονάδων. Είναι ένα προβάδισμαπου δεν έχει προηγούμενο, ποτέ δεν είχαμε τόσο μεγάλη διαφορά στις ευρωεκλογές από τότε που γίνονται».Και πρόσθεσε ότι «Δεν υποστηρίζω ότι θα είναι περίπατος οι εθνικές εκλογές για την ΝΔ. Θα χρειαστεί και προσπάθεια και επιμονή και αγώνας και να τονίσουμε ακόμη περισσότερο τις θετικές μας προτάσειςκαι τον προγραμματικό μας λόγο».

Για το δεύτερο γύρο τωναυτοδιοικητικώνεκλογών ο κ. Χαρακόπουλος είπε ότι «θέλω να σταθώ στον πολιτικό πολιτισμό που επέδειξε η Ρένα Καραλαριώτουσυγχαίρονταςαπό την πρώτη στιγμήτον νικητή του Δήμου, τον νυν δήμαρχο, τον ΑποστόληΚαλογιάννη. Κι αυτό πιστεύω είναι μια καλήπαρακαταθήκηγια την επόμενη μέρα και την διοίκηση του Δήμου Λαρισαίων,μια καλή παρακαταθήκη για την επόμενη μέραστη πόλη».

Στο ερώτημα για τοκ.Βελόπουλο, και το ποσοστό που πήρε στις ευρωεκλογές σημείωσε ότι «αυτά που λέει ο κ.Βελόπουλος, οι δήθεν ιδιόχειρες επιστολές του Ιησού, οικεραλοιφέςοι “θαυματουργές” του ΑγίουΌρους, εγείρουν ζητήματα όχι μόνον αισθητικής αλλά και ευρύτερα πολιτικού λόγου και πολιτικού πολιτισμού και πρέπει να μας προβληματίσουν».Ο κ. Χαρακόπουλος κατέληξε λέγοντας ότι «μπροστά μας έχουμε μια προεκλογική περίοδο 5 εβδομάδων. Πιστεύω ότι θα έχουμε την ευκαιρία να κάνουμεξεκάθαροστον ελληνικό λαό το δίλημμα αυτών των εκλογών. Εμείς θα έλθουμε με τις προγραμματικές μας θέσεις, με το προγραμματικό μας λόγο. Το τρίπτυχο τωνθέσεώνμας είναι αυτό: λιγότεροι φόροι, περισσότερες και καλύτερες δουλειές, μεγαλύτερη ασφάλεια στον πολίτη».

 

Μπορείτε να δείτε το βίντεο της συνέντευξης του κ. Χαρακόπουλου στην ηλεκτρονική διεύθυνση:https://youtu.be/6kQsIfhtGgQ

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here