Ματαιώνονται τα Ποσειδώνια 2020

416

Τη ματαίωση των Ποσειδωνίων 2020, τα οποία είχαν αρχικά προγραμματιστεί για τον Ιούνιο και στη συνέχεια αναβλήθηκαν για τον Οκτώβριο του ιδίου έτους, ανακοίνωσαν οι διοργανωτές.

Σε σχετική ανακοίνωση αναφέρεται ότι η απόφαση ελήφθη «έπειτα από εκτεταμένη διαβούλευση με πολλούς εκθέτες και με μέλη της ναυτιλιακής κοινότητας, αφού αξιολογήσαμε την παρούσα κατάσταση της πανδημίας Covid-19 σε διάφορες χώρες ανά τον κόσμο».

Και προστίθεται: «Η ανησυχητική αύξηση των κρουσμάτων σε ορισμένες περιοχές και η αδυναμία να προβλέψουμε με ακρίβεια την πορεία της πανδημίας τους επόμενους μήνες εντείνουν την αβεβαιότητα που επικρατεί διεθνώς και μας φέρνουν αντιμέτωπους με προκλήσεις που είναι πέρα από τον έλεγχό μας.

Επιπλέον, οι έκτακτες διαδικασίες που ισχύουν για τις διεθνείς μετακινήσεις και μεταφορές και οι οποίες επαναξιολογούνται συνεχώς, θέτουν σημαντικούς περιορισμούς στους εκθέτες και τους επισκέπτες μας από το εξωτερικό, καθώς υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να μην μπορέσουν να επισκεφθούν την Ελλάδα. Χωρίς αυτούς τα Ποσειδώνια δεν θα είναι τα ίδια».

Πηγή: kathimerini.gr

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ