Υποψήφιος Περιφερειάρχης Θεσσαλίας ο Νίκος Τσιλιμίγκας με τη στήριξη του ΚΙΝ.ΑΛ.

716

Την πολιτική στήριξη του γνωστού καρδιοχειρουργού Νίκου Τσιλιμίγκα ως του καταλληλότερου να ηγηθεί της προσπάθειας πολιτικής ανατροπής στην Περιφέρεια Θεσσαλίας αποφάσισε σήμερα ομόφωνα το Περιφερειακό Συμβούλιο του Κινήματος Αλλαγής Θεσσαλίας που συνεδρίασε με θέμα τις επικείμενες περιφερειακές εκλογές αλλά και τον υποψήφιο που θα στηρίξει για να οδηγήσει την περιφερειακή παράταξη στις εκλογές.

Η σύσκεψη συγκλήθηκε σε αίθουσα του Επιμελητηρίου Λάρισας, παρουσία κλιμακίου που αποτελούνταν από τον γραμματέα του Τομέα Αυτοδιοίκησης Άγγελο Τόλκα και το μέλος της Κεντρικής Επιτροπής, πρώην γραμματέα της ΔΗΜΑΡ Γιώργο Μπουλμπασάκο.

Η υποψηφιότητα του κ. Νίκου Τσιλιμίγκα καταχειροκροτήθηκε από όλους τους παρευρισκόμενους ενώ δεν έλειψαν οι ευχές για καλό αγώνα και νίκη στις ερχόμενες εκλογές του Μαΐου.

Στην τοποθέτηση τους ο βουλευτής ΚΙΝΑΛ Λάρισας κ. Κώστας Μπαργιώτας και ο πρώην υπουργός κ. Φίλιππος Σαχινίδης τόνισαν ότι «θα είναι μαζί του όλος ο κόσμος της Θεσσαλίας» ενώ εξέφρασαν την πεποίθηση ότι οι Θεσσαλοί θα επιλέξουν τον Νίκο Τσιλιμίγκα και θα είναι ο επόμενος περιφερειάρχης γιατί διαθέτει όλα τα εφόδια,που απαιτεί αυτή η θέση.

Παράλληλα ο πρώην βουλευτής κ. Βασίλης Έξαρχος ανέφερε πως «σήμερα είναι μέρα χαράς αλλά δεν πρέπει να επαναπαυτούμε».

Πηγή: tinealarissa.gr

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here