Υποψήφιος Δήμαρχος Λάρισας Ν. Γαμβρούλας: “Στόχος μας είναι να φτιάξουμε άλλο πολιτικό DNA”

563
Έχουμε καταφέρει αυτό που δεν έχει καταφέρει κανείς μέχρι τώρα στα δημόσια πράγματα: να κινητοποιήσουμε και να σηκώσουμε από τον καναπέ τους, τους νέους. Οι νέοι αγαπούν τον τόπο τους και θέλουν να προσφέρουν. Γιατί θέλουν να ζήσουν εδώ. Δεν υπάρχει μεγαλύτερο κέρδος από αυτό για τη Λάρισα.
Ούτε και για τη χώρα μας. Αποφάσισαν τα παιδιά της Λάρισας να πάρουν την κατάσταση στα χέρια τους. Στόχος μας είναι να φτιάξουμε άλλο πολιτικό DNA. Το DNA ενός πολίτη που παρεμβαίνει με αποφασιστικότητα. Που δεν απογοητεύεται, που έχει άποψη και την εκφράζει.
Η πόλη μας και η χώρα χρειάζονται ανθρώπους της εποχής, οι οποίοι νιώθουν τους ανέμους της. Γιατί η δουλειά του δήμου δεν είναι μόνο να μαζεύει τα σκουπίδια και να κλείνει τις λακκούβες στους δρόμους. Όσοι πιστεύουν ότι ο δήμος είναι μόνο αυτό έχουν επιλογές.
Εμείς πιστεύουμε ότι χρειάζεται μία άλλου τύπου, μια εμπνευσμένη και σύγχρονη δημοτική αρχή, η οποία θα πάει τη Λάρισα στις επόμενες δεκαετίες. Μια δημοτική αρχή που θα έχει πραγματικά την ικανότητα να αλλάξει τελείως τη φυσιογνωμία της Λάρισας προς το καλύτερο. Όχι γιατί αποτελείται κυρίως από νέους, αλλά γιατί αποτελείται από καλούς, σοβαρούς και ικανούς ανθρώπους. Από ανθρώπους που θέλουν να βάλουν πλάτη».

Πηγή: larisanew.gr

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here