«Ξεσήκωσαν» τη ράμπα των ΑΜΕΑ στον Αγιόκαμπο – Τους πιάσανε στη Σωτηρίτσα

1008

Σε δύο συλλήψεις για κλοπή προχώρησαν χθες, λίγο μετά τις 12 το μεσημέρι, οι άνδρες του Αστυνομικού Τμήματος Αγιάς.

Σε έρευνα που πραγματοποίησαν σε αγροτικό αυτοκίνητο που ακινητοποίησαν στο 3ο χιλιόμετρο της επαρχιακής οδού Σωτηρίτσας – Αγιάς, εντοπίστηκαν στην καρότσα, κάτω από σκραπ, υλικά και αλουμίνια, κλοπιμαία, που, όπως στη συνέχεια διαπιστώθηκε, είχαν παρθεί από περιφραγμένο, αλλά αφύλακτο χώρο που χρησιμοποιεί η Υπηρεσία Καθαριότητας του Δήμου Αγιάς, στη θέση «Πουρί» παραπλεύρως του ρέματος που οδηγεί στην κεντρική τοξωτή γέφυρα του Αγιοκάμπου.

Μεταξύ των κλοπιμαίων περιλαμβάνονταν 4 βάνες χάλκινες και 11 κρουνοί νερού που αποδόθηκαν στη Δημοτική Επιχείρηση Ύδρευσης και Αποχέτευσης του Δήμου Αγιάς. Επίσης, 25 ρόδες κάδων απορριμμάτων και 115 ελάσματα κάδων, ενώ το σημαντικότερο όλων ήταν τέσσερα τεμάχια ανοξείδωτα μεταλλικά της ειδικής ράμπας που χρησιμοποιείται κάθε καλοκαίρι στην παραλία για την πρόσβαση ανθρώπων με ειδικές ανάγκες στη θάλασσα, αξίας δέκα χιλιάδων ευρώ. Το σύνολο όλων, σύμφωνα με υπολογισμούς του υπευθύνου της Υπηρεσίας Καθαριότητας, κ. Γουργιώτη Δημήτρη, φτάνει τα 10.780 ευρώ.

Το όχημα κατασχέθηκε από την Αστυνομία και οι δύο επιβαίνοντες, Ρομά, εκ Τυρνάβου, ένας 47χρονος και ένας 25χρονος, συνελήφθησαν και οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Λάρισας.

ΑΓΙΑ (Γραφείο «Ε»)

Του Νίκου Γουργιώτη

Πηγή: eleftheria.gr

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here