Ξεκινούν από Δευτέρα οι χειμερινές εκπτώσεις – Τι λέει ο Εμπορικός Σύλλογος Λάρισας

88

Αντίστροφα μετρά ο χρόνος για την έναρξη των χειμερινών εκπτώσεων 2023 στα εμπορικά καταστήματα της χώρας αλλά και στην πόλη μας.
Ο Εμπορικός Σύλλογος Λάρισας, ανακοινώνει λοιπόν στους συναδέλφους και στο καταναλωτικό κοινό ότι οι εκπτώσεις, σύμφωνα με το νόμο 4177/2013, αναμένεται να πραγματοποιηθούν από τη Δευτέρα 9 Ιανουαρίου έως και την Τρίτη 28 Φεβρουαρίου 2023.
Σημειώνεται ότι κατά τη διενέργεια των εκπτώσεων, εκτός από την αναγραφή της παλαιάς και της νέας μειωμένης τιμής των αγαθών και υπηρεσιών που πωλούνται με έκπτωση και που είναι υποχρεωτική, επιτρέπεται και η αναγραφή και εμπορική επικοινωνία του ποσοστού έκπτωσης.
Επίσης, ο νόμος δίνει τη δυνατότητα να ανοίξουν τα καταστήματα προαιρετικά την πρώτη Κυριακή κατά την έναρξη της χρονικής περιόδου των εκπτώσεων, δηλαδή την Κυριακή, 15 Ιανουαρίου 2023. Στο πλαίσιο αυτό προτείνουμε κατά πλειοψηφία, την προαιρετική λειτουργία των καταστημάτων, την Κυριακή 15 Ιανουαρίου από τις 11.00 π.μ. έως τις 16:00 μ.μ.
Μετά την εορταστική περίοδο λοιπόν ετοιμαζόμαστε πυρετωδώς για την εκπτωτική περίοδο, ευελπιστώντας ότι το ήδη θετικό κλίμα και η αύξηση του αγοραστικού ενδιαφέροντος που επικρατεί, θα συνεχιστούν αμείωτα και ίσως με μεγαλύτερη ένταση και στο επόμενο διάστημα, για να δοθεί μία «βαθιά» ανάσα στην αγορά, να ενισχυθούν τα ταμεία των επιχειρήσεων και να καλυφθούν τυχόν απώλειες προηγούμενων μηνών.
Τα καταστήματα της πόλης μας είναι πανέτοιμα προσφέροντας μία μεγάλη γκάμα προϊόντων σε όλες τις κατηγορίες των ειδών, σε πολύ χαμηλές, ιδιαίτερα ελκυστικές εκπτωτικές τιμές και, όπως πάντα, σε ένα απόλυτα ασφαλές περιβάλλον και με την καλύτερη εξυπηρέτηση στους πελάτες τους.
Προσκαλούμε λοιπόν τους καταναλωτές, να επιλέξουν για τις εκπτωτικές αγορές τους την φιλόξενη αγορά της Λάρισας και να επωφεληθούν από τις προνομιακές τιμές και τις μοναδικές ευκαιρίες που τους προσφέρει, δείχνοντας για άλλη μία φορά την εμπιστοσύνη τους στις τοπικές επιχειρήσεις της πόλης μας.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here