Ξεκίνησε η «Κατασκήνωση στην Πόλη»

481

Με τον καθιερωμένο αγιασμό ξεκίνησε η πρώτη μέρα στην “Κατασκήνωση στην Πόλη”, το δημοφιλές καινοτόμο πρόγραμμα του Δήμου Λαρισαίων που λειτουργεί για 6η συνεχόμενη χρονιά στην πόλη μας.
Τη Δευτέρα 20 Ιουλίου, χαρούμενα παιδιά , παρουσιάστηκαν στις δομές της κατασκήνωσης για να περάσουν ευχάριστα και δημιουργικά, μέχρι τις 7/8/2020, τα εκπαιδευτικά και ψυχαγωγικά προγράμματά της που έχουν σχεδιαστεί με γνώση και περισσή αγάπη. Αθλητικές δραστηριότητες, εικαστικά εργαστήρια, θεατρικό παιχνίδι, κουκλοθέατρο, παιδική λογοτεχνία, ζαχαροπλαστική, ρομποτική, κηπουρική, αστρονομία, ανακύκλωση, κ, επισκέψεις σε Μουσεία και χώρους πολιτισμού και πολλές άλλες εκπλήξεις περιμένουν τους μικρούς μας φίλους κατασκηνωτές
Υπηρεσιακά στελέχη, έμπειροι παιδαγωγοί με χαρούμενη διάθεση και πλατιά χαμόγελα βοηθούν στην υλοποίηση του προγράμματος. Αρωγοί στο σπουδαίο αυτό το εγχείρημα είναι οι φορείς της πόλης και οι εξωτερικοί συνεργάτες, που εντάχθηκαν στη δράση από την πρώτη μέρα, για να ενισχύσουν και να διαφοροποιήσουν με ευχάριστο και δημιουργικό τρόπο το πρόγραμμα των δραστηριοτήτων της.
Στον αγιασμό της Κατασκήνωσης που φιλοξενείται στο 4ο δημοτικό σχολείο παραβρέθηκαν ο Αντιδήμαρχος Κοινωνικής Πολιτικής κύριος Σωτήριος Βουλγαρης και η Προϊσταμένη Διεύθυνσης Παιδικών Σταθμών και Εκπαιδευτικών Δράσεων και Συντονίστρια του προγράμματος, κυρία Σταυρούλα Μπαξεβάνου, που ευχήθηκαν καλή κατασκηνωτική περίοδο και μοίρασαν καπέλα στα παιδιά παίζοντας μαζί τους.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here