Ξεκίνησαν οι Χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις στο Δήμο Κιλελέρ

318

Ξεκίνησαν οι Χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις στο Δήμο Κιλελέρ με τη φωταγώγηση του Χριστουγεννιάτικου Δέντρου στην ομώνυμη Κοινότητα του Δήμου.
Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης ακούγονταν Χριστουγεννιάτικη μουσική, Αη Βασίλης και ξωτικά μοίραζαν δώρα, μάγοι, ζογκλέρ και ξυλοπόδαροι διασκέδαζαν μικρούς και μεγάλους και πυροτεχνήματα φώτιζαν τον ουρανό.
Η Αντιδήμαρχος ΔΕ Αρμενίου – Κιλελέρ Ελένη Ζωιοπούλου που χαιρέτησε την εκδήλωση ευχήθηκε στους παραβρισκόμενους «Χρόνια Πολλά με Υγεία». Τόνισε δε ότι όλες οι Χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις πραγματοποιούνται για ακόμα μια χρονιά με την αγαστή συνεργασία της Αντιδημαρχίας Πολιτισμού του Δήμου Κιλελέρ, των Τοπικών Κοινοτήτων και Συλλόγων και των εθελοντών πολιτών του Δήμου Κιλελέρ.
Στη Χριστουγεννιάτικη εκδήλωση παραβρέθηκαν ο Αντιδήμαρχος Περιβάλλοντος, Ενέργειας, Καθαριότητας και Πρασίνου Κώστας Φιλιππούλης, οι Τοπικοί Σύμβουλοι της Κοινότητας Άντζελα Φτάρα και Βαγγέλης Μαραγγούλης και οι νεοεκλεγέντες Πρόεδροι των Κοινοτήτων Κιλελέρ και Μ. Μοναστηρίου Βάσω Σβερώνη – Ζιόμπουρα και Παναγιώτης Κυρούδης.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ