Ξανά μαζί και ασφαλείς με διάσημα Brands στο Fashion City Outlet!

267

Το Fashion City Outlet άνοιξε ξανά τις πύλες του με όλα τα μέτρα ασφάλειας και προστασίας για τους καταναλωτές και τους υπαλλήλους του

Το FashionCityOutletάνοιξε τις πύλες του σήμεραΔευτέρα 18 Μαΐου και σας περιμένει για να ζήσετε με ασφάλεια και πάλιτην απόλυτη καταναλωτική εμπειρία!
Ο αγαπημένος εμπορικός προορισμός της Θεσσαλίας έχει φροντίσει ώστε κάθε βήμα στους χώρους του να είναι ασφαλές. Τηρώντας πιστά όλες τις σχετικές οδηγίες του υπουργείου Υγείας (υποχρεωτική χρήση μάσκας και γαντιών, απόσταση 2 μ. μεταξύ των επισκεπτών, συνεχής απολύμανση των χώρων, συσκευές απολύμανσης χεριών, ενημερωτικές σημάνσεις κλπ.),το μεγάλο εκπτωτικό κέντρο της Θεσσαλίας παρέχει τον μέγιστο βαθμό ασφάλειας, τόσο στους εργαζομένουςόσο και στους επισκέπτες του που μπορούν να κάνουν χωρίς άγχοςτα ψώνια τους από τα δεκάδες brands που φιλοξενούνται στον χώρο του. Οι μεγάλοι άνετοι διάδρομοι και η ανοιγόμενη οροφή άλλωστε, είναι η επιπλέον εγγύηση πουδιασφαλίζει τις βέλτιστες συνθήκες αερισμού των χώρων.
Θυμίζουμε πως βάσει τωνσχετικώνοδηγιών του Υπουργείου Υγείας, η χρήση μάσκας είναι υποχρεωτική για όλους εντός των καταστημάτων του FashionCityOutlet,και υπάρχει διαρκής σύσταση για χρήσης τηςστους κοινόχρηστουςχώρους του Εκπτωτικού Κέντρου.
Μετά από καραντίνα δύο μηνών και καθώς το καλοκαίρι μας προκαλεί να το ζήσουμε πιο αισιόδοξοι, ευδιάθετοι και ανανεωμένοι, αλλά πάντα με ασφάλεια και με τις απαραίτητες προφυλάξεις,το Fashion City Outlet και τα αγαπημένα μας brands είναι και πάλι εδώ για να ικανοποιήσουν τις καταναλωτικές ανάγκες μικρών και μεγάλων.
Οι χώροι εστίασης και καφέ λειτουργούν προς το παρόν μόνο με υπηρεσίες takeaway,προσφέρονταςεξαιρετικές γευστικές προτάσεις,ενώ η ζωή μας ξαναβρίσκει τους ρυθμούς της σιγά – σιγά χάρις στο αίσθημα συλλογικής και ατομικής ευθύνης που επιδείξαμε και θα συνεχίσουμε να επιδεικνύουμε όλοι μας. «Ξανά μαζί και Ασφαλείς» είναι το μήνυμα του Fashion City Outlet, του απόλυτου εκπτωτικούκαι ψυχαγωγικού προορισμού της Θεσσαλίας.

Fashion City Outlet
4οχλμ. Λεωφ. Κωνσταντίνου Καραμανλή, Λάρισα
www.fashioncity-outlet.gr
Ωράριο λειτουργίας Καταστημάτων:
Δευτέρα – Παρασκευή 10:00 – 21:00
Σάββατο 10:00 – 20:00

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here