Βολιώτης οδηγός λεωφορείου – «Λυπάμαι πολύ, δεν θα μπορούσε κανένας να το αποφύγει» (βίντεο)

63

Τις τραγικές στιγμές του τροχαίου στην Ρουμανία, στους δρόμους του Βουκουρεστίου, περιέγραψε ο Βολιώτης οδηγός του λεωφορείου που μετέφερε τους Έλληνες εκδρομείς. Μιλώντας στο MEGA, ο οδηγός του μοιραίου λεωφορείου, που οδηγούσε επί 18 ώρες μέχρι την Ρουμανία, είπε πως όλα έγιναν μέσα σε ένα δευτερόλεπτο.

«Λυπάμαι πολύ για ό,τι συνέβη. Δε θα μπορούσε κανένας να το αποφύγει. Ήταν σαν να έπεσε ξαφνικά επάνω μας ένα τρένο», είπε.

Οι έρευνες στρέφονται και στην ίδια την κατασκευή των πυλώνων που είχαν τοποθετηθεί, αφού υπάρχει εκτίμηση πως είχε γίνει επικίνδυνο λάθος.

Ο οδηγός περιέγραψε τα όσα ακολούθησαν, λέγοντας πως πίστεψε ότι όλοι ήταν νεκροί.

«Κανένας δεν πίστεψε πως θα βγαίναμε ζωντανοί από εκεί. Σε ένα δευτερόλεπτο περάσαν όλα από μπροστά μου και είπα ‘από εδώ δε θα βγει κανένας ζωντανός’. Όλα έγιναν σε ένα δευτερόλεπτο. Ακολούθησα απλά την πορεία που μου έδειξε το GPS. Όταν η κεραία βρήκε στην κατασκευή, πάτησα απότομα φρένο αλλά δεν μπορούσαμε να αποφύγουμε το δυστύχημα. Δεν έτρεχα».

Ο ιδιοκτήτης του ταξιδιωτικού πρακτορείου που οργάνωσε την εκδρομή δήλωσε πως οδηγούσε τόσες πολλές ώρες επειδή ο δεύτερος οδηγός δήλωσε κώλυμα λίγη ώρα πριν το ταξίδι.

Ανήμερα των Χριστουγέννων, ακόμα 5 Έλληνες που συμμετείχαν στην εκδρομή στην Ρουμανία πήραν εξιτήριο προκειμένου να επιστρέψουν στην πατρίδα.

Κάποιοι από αυτούς έχουν γάζες στα κεφαλιά τους καθώς τραυματίστηκαν όταν η οροφή του λεωφορείου τούς εγκλώβισε στην καμπίνα των επιβατών.

Πηγή: magnesianews.gr

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here