Βασίλης Σπανούλης- Ολυμπία Χοψονίδου: Δείτε τη χριστουγεννιάτικη διακόσμηση στο καλαίσθητο σαλόνι τους

105

Ο Βασίλης Σπανούλης αποφάσισε να δείξει στους διαδικτυακούς του φίλους και followers το υπέροχα στολισμένο σαλόνι του με μία μοναδική φωτογραφία.

Συγκεκριμένα ο αστέρας του μπάσκετ, ανέβασε ένα στόρι αλλά και ένα ποστ στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram που φαίνεται ο ίδιος να κάθεται στην αναπαυτική του πολυθρόνα και να απολαμβάνει στιγμές χαλάρωσης στο στολισμένο σαλόνι του βλέποντας την πιο χαρακτηριστική χριστουγεννιάτικη ταινία, το γνωστό σε όλους, «Μόνος στο σπίτι»!

Το υπέροχο σπίτι του Βασίλη Σπανούλη και της Ολυμπίας Χοψονίδου

Στο σαλόνι του Βασίλη Σπανούλη και της Ολυμπίας Χοψονίδου κυριαρχεί το ξύλο σε ανοιχτές αποχρώσεις και το λευκό χρώμα ενώ οι κρυφοί φωτισμοί κάνουν όλη τη διαφορά.

Στο κέντρο του σαλονιού βρίσκεται κρεμασμένη μία μεγάλη τηλεόραση και ακριβώς από κάτω ένα τζάκι από το οποίο ξεπροβάλλουν διάφορες χριστουγεννιάτικες φιγούρες όπως χιονάνθρωποι και ξοτικά. Δεξιά στην εικόνα βλέπουμε ένα πανέμορφο χριστουγεννιάτικο δέντρο το οποίο είναι στολισμένο με εντυπωσιακά στολίδια. Δίπλα του, στέκονται 2 υπέροχοι καρυοθραύστες.

«Οικογενειακές ημέρες τα Χριστούγεννα και για εμάς πάνε παρέα με το “Μόνος Στο Σπίτι”» γράφει ο ίδιος στη λεζάντα της ανάρτησης.

Ο Βασίλης Σπανούλης και η Ολυμπία Χοψονίδου έχουν δημιουργήσει μία υπέροχη οικογένεια και έχουν αποκτήσει 6 υπέροχα παιδιά.

Πηγή: hellomagazine.com

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here