«Βασίλεψαν», βράβευσαν και διασκέδασαν οι Απόστρατοι Αξιωματικοί του Τεχνικού Σώματος

300

Με πολύ μεγάλη συμμετοχή πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 9 Φεβρουαρίου 2020, η πολυθεματική εκδήλωση του Συνδέσμου Αποστράτων Αξιωματικών Τεχνικού Σώματος (ΣΑΑΤΧΣ) Θεσσαλίας σε όμορφο και πανηγυρικό κλίμα λόγω και της συμπλήρωσης δεκαετίας από την ίδρυσή του.
Την πρωτοχρονιάτικη Βασιλόπιτα ευλόγησε ο Πανοσιολογιώτατος Αρχιμανδρίτης π. Θεολόγος Σαμαράς. Την πίτα έκοψαν μαζί με τον Πανοσιολογιώτατο ο πρόεδρος του Συνδέσμου Υπτγος ε.α Ιερεμίας Τσιμπερδώνης και ο πρόεδρος του Παραρτήματος Θεσσαλίας Σχης ε.α. Απόστολος Παπαπαρίσης.
Στη συνέχεια βραβεύτηκαν μαθητές, τέκνα ε.ε. και ε.α. συναδέλφων του ΤΧ Σώματος που αρίστευσαν, μέλη του Συλλόγου που κατ’ επανάληψη προσέφεραν μέσω της αιμοδοσίας το εξαιρετικά πολύτιμο κοινωνικό αγαθό καθώς και εν ενεργεία συνάδελφοι που διακρίθηκαν για τις πράξεις τους κατά το προηγούμενο ακαδημαϊκό έτος.
Τίμησαν με την παρουσία τους ο Αντιπεριφερειάρχης Λάρισας κ. Χρήστος Καλομπάτσιος, ο Επιτελάρχης της 1ης Στρατιάς Υπτγος κ. Παντελής Κατσαΐτης, ο πρόεδρος και ο Γενικός Γραμματέας του ΣΑΑΤΧΣ που ήλθαν αυθημερόν από Αθήνα Υπτγος ε.α. κ. Ιερεμίας Τσιμπερδώνης, και Υπτγος ε.α. κ. Ευστάθιος Δερμεντζόγλου αντίστοιχα, ο πρόεδρος της ΕΑΑΣ Μαγνησίας Ταξχος ε.α. κ. Τοσιλιάνης Γεώργιος, ο Υδκτης του 303 ΠΕΒ Σχης (ΤΧ) κ. Αργυρόπουλος Βάιος, ο Δκτής του 304 ΠΕΒ Σχης (ΤΧ) κ. Αθανασέλης Ιγνάτιος, ο Δκτης του 307 ΠΕΒ Σχης (ΤΧ) κ. Καπελαρίδης Ιωάννης, ο Δκτης της ΣΕΤΑΥ Σχης (ΤΧ) κ. Πρασσάς Γεώργιος, ο πρόεδρος του Συλλόγου Κυπρίων Λάρισας κ. Αυγουστίνος Αυγουστής, ο αντιπρόεδρος του Συνδέσμου Αποστράτων Αστυνομικών Λάρισας κ. Διβάνης Βασίλειος, το μέλος του ΔΣ του Συλλόγου ΑΞ.Ι.Α κ. Γκόνα Έφη και πολλά ε.ε. και ε.α. μέλη του Συνδέσμου μας. Υπόψη ότι έχουν εγγραφεί στον Σύνδεσμο μας και μέλη από άλλα Όπλα και Σώματα του Στρατού Ξηράς.
Μοιράστηκαν επίσης δωρεάν στους παρευρισκομένους 80 βιβλία προσφορά του Συνδέσμου με την επιμέλεια του αεικίνητου μέλους του ΣΑΑΤΧΣ κ. Πασβάντη Ιωάννη, που ήλθε κι αυτός αυθημερόν από την Αθήνα.
Επ’ ευκαιρία της συμπλήρωσης των 10 χρόνων λειτουργίας του Παραρτήματος Θεσσαλίας του Συνδέσμου Αποστράτων Αξιωματικών Τεχνικού Σώματος, η Χορευτική Ομάδα της 1ης Στρατιάς παρουσίασε το υπέροχο πρόγραμμά της. Τις φορεσιές από την Ανατολική Ρωμυλία διέθεσε η Εξωραϊστική Μορφωτική Λέσχη Φιλιππούπολης. Το ευχαριστώ είναι λίγο για το χρόνο που διέθεσαν και ομόρφυναν την εκδήλωσή μας με το χαμόγελο και το ταλέντο τους.
Το ΔΣ του Παραρτήματος Θεσσαλίας του Συνδέσμου ευχαριστούν θερμά όσες και όσους μας τίμησαν με την παρουσία τους στην εκδήλωση. Το 2020 να φέρει σε κάθε σπιτικό χαμόγελα, αγάπη, ελπίδα και ΥΓΕΙΑ!
ΚΑΛΗ ΚΑΙ ΕΥΛΟΓΗΜΕΝΗ ΧΡΟΝΙΑ!!!

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here