Βαρύ πένθος για τον Δημήτρη Κουρέτα. Ο συγκινητικός αποχαιρετισμός στον πατέρα του

357

Βαρύ πένθος για τον καθηγητή του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας, Δημήτρη Κουρέτα, καθώς σήμερα το πρωί έφυγε από τη ζωή ο πατέρας του, Διονύσιος Κουρέτας.

Ο συγκινητικός αποχαιρετισμός του στα social media:

“Τελευταία του επιθυμία ήταν να ταφεί με τη στολή του. Υπηρέτησε και αποστρατεύθηκε με τον βαθμό του αστυνομικού διευθυντή .
Ήταν έντιμος, δίκαιος και φρόντιζε πάντα από τη θέση που είχε να προστατεύει τους πιο αδύναμους πολίτες.οι πατρινοί ξέρουν πολλές ιστορίες να πουν
Θυμάμαι ένα περιστατικό .
Γύρω στο 1970 ήταν προϊστάμενος στην αγορανομια . Ήταν ο βασικός μάρτυρας στην περίφημη υπόθεση νωθειας γάλακτος με σκόνη στην Πάτρα. Ήμουνα τότε 8 νομίζω . Έφυγα από το σχολείο και πήγα στο δικαστήριο . Τον είδα να καταθέτει και να λέει αυτά που μου είχε πει ένα βράδυ . Με είχε πάρει και πήγαμε να φάμε οι δυο μας . Σπάνιο πράγμα .
Φεύγοντας από το δικαστήριο με πήρε στα χέρια και μπήκαμε στο αυτοκίνητο . Καθώς γύριζαμε σπίτι σταμάτησε στην πλατεία . Εκεί άραζε ένας τύπος με κομμένο πόδι και πάντα τον χαιρετούσε . Είχε ένα μικρό πορτοφολακι με κέρματα
Το άδειασε σαυτόν. Το είδα και τον ρώτησα .
Μου είπε ότι δεν είχε να περάσει και περνούσε συχνά και του άφηνε χρήματα . Ήταν μια πτυχή εντελώς άγνωστη του χαρακτήρα του . Είχε μεγαλώσει ορφανός από πατέρα και μητέρα και ήταν απίθανα σκληρός με φοβερές ευαισθησίες .
Απεβίωσε σήμερα το πρωί .
Διονύσιος Κουρέτας
Αστυν. Διευθυντής έν αποστρατεία .
Παρών”

Μπορεί να είναι εικόνα 1 άτομο και στρατιωτική στολή

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here