Τύρναβος: «Νέες τεχνολογίες κατά την αναζήτηση εργασίας – Η περίπτωση της πλατφόρμας ΑΣΕΠ»

281

Το Κέντρο Κοινότητας Δήμου Τυρνάβου με το παράρτημα Ρομάσε συνεργασία με το Δίκτυο Πληροφόρησης και Συμβουλευτικής Εργαζομένων και Ανέργων του ΙΝΕ ΓΣΕΕ υλοποίησεμε επιτυχίατο ομαδικό εργαστήρι στο Εμμανουήλειο Πνευματικό Κέντρο Τυρνάβου, την Πέμπτη 30 Μαΐου με θέμα:
«Νέες τεχνολογίες κατά την αναζήτηση εργασίας: Η περίπτωση της πλατφόρμας ΑΣΕΠ»
Το συγκεκριμένο εργαστήρι ήταν δωρεάν σε εργαζόμενους και ανέργους και υλοποιήθηκε μέσω της Κινητής Μονάδας Απασχόλησης.Στόχος του εργαστηρίου είναι η ενθάρρυνση και η ενδυνάμωση των συμμετεχόντων, ώστε να ανταποκριθούν στις νέες και διαρκώς μεταβαλλόμενες συνθήκες εργασίας.
Θα ακολουθήσουν εξατομικευμένες συναντήσεις με τον Σύμβολο Εργασίας του ΙΝΕΓΣΕΕ, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθυνθούν στο Κέντρο Κοινότητας για περισσότερες πληροφορίες.
Το Κέντρο Κοινότητας και το Παράρτημα Ρομά του Δήμου Τυρνάβου εντάσσονται στο Επιχειρησιακό Πρόγραμμα «Περιφερειακό Επιχειρησιακό Πρόγραμμα Θεσσαλίας 2014-2020» και συγχρηματοδοτούνται από το Ευρωπαϊκό Κοινωνικό Ταμείο. Τα Κέντρα Κοινότητας αποτελούν το πρώτο σημείο επαφής των πολιτών που αντιμετωπίζουν κάποιο κοινωνικό πρόβλημα και χρειάζονται τη συνδρομή της Πολιτείας.
Για πληροφορίες αναφορικά με τις δράσεις του Κέντρου Κοινότητας: τηλ: 2492350315, email: kentrokoinotitasdt@gmail.com, Παράρτημα Ρομά: τηλ:2492022609, email: kentrokoinotitasromadt@gmail.com, ώρες υποδοχής κοινού 08:00-14:00.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here