ΤΥΡΝΑΒΟΣ: Διανομή τροφίμων ΤΕΒΑ

385

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΔΙΑΝΟΜΗΣTΡΟΦΙΜΩΝ ΣΤΟΥΣ ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΥΣ ΤΕΒΑ ΔΗΜΟΥ ΤΥΡΝΑΒΟΥ
Από το Δήμο Τυρνάβουανακοινώνεται ότι θα γίνει δωρεάν διανομή τροφίμων,και συγκεκριμένα παιδικών τροφών σε σκόνη και μακαρόνια,στους δικαιούχουςΤΕΒΑενταγμένους στο Κοινωνικό ΕισόδημαΑλληλεγγύης(ΚΕΑ),που έχουν δηλώσει ότι επιθυμούν να λαμβάνουν τρόφιμα και λοιπά είδη υλικής βοήθειας. Oι δικαιούχοι θα ειδοποιηθούν και τηλεφωνικά για τη διανομή και ο συνολικός αριθμός των ωφελούμενων ανέρχεται σε 53.
Η διανομή για όλους τους δικαιούχους (Δημοτική Κοινότητα Τυρνάβου, Αμπελώνα και όλων των Τοπικών Κοινοτήτων) θα γίνειγια 1 ημέρα:
• την ΠΕΜΠΤΗ 13ΙΟΥΝΙΟΥ 2019για όλους τους δικαιούχους από9:00το πρωίέως14:00το μεσημέρι από το χώρο του Κοινωνικού Παντοπωλείου Τυρνάβου(έναντι εκκλησίας Αγίου Γεωργίου) .
Παρακαλούνται οι δικαιούχοι του Τυρνάβου και των τοπικών κοινοτήτων να προσέλθουν με το ΑΜΚΑ σε επίσημο δημόσιο έγγραφο ή την αρχική αίτηση τους στο ΚΕΑ,καθώς και την Αστυνομική Ταυτότητα για την παραλαβή των προϊόντων,μόνο στηνορισθείσαημερομηνία,καθόσον δεν θα υπάρξει άλλη μέρα διανομής.
Οι δικαιούχοι πρέπει να είναι εφοδιασμένοι με σακούλες ή με οποιοδήποτε άλλο μέσο και να φροντίσουν για την μεταφορά των ειδών.Όταν υπάρχει αδυναμία προσέλευσης, για την παραλαβή των ειδών από άλλο άτομοαπαιτείται θεωρημένη εξουσιοδότηση από δημόσιο φορέα.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here