Τυχερός μέσα στην ατυχία του οδηγός στην ε.ο. Λάρισας – Τρικάλων

304

Αρκετό διάστημα τώρα διερχόμενοι οδηγοί της εθνικής οδού Τρικάλων – Λάρισας βρίσκονται αντιμέτωποι με ένα ασυνήθιστο φαινόμενο, αυτό της αφαίρεσης των συρματοπλεγμάτων ένθεν του δρόμου, που βοηθούν στην αποτροπή της εισόδου ζώων στο οδόστρωμα.

Σύμφωνα με την «ΚriniLive.gr» άγνωστος-οι χωρίς να γίνονται αντιληπτοί προχωρούν στην αφαίρεση των συρματοπλεγμάτων που είχαν τοποθετηθεί προ ετών με την ολοκλήρωση της εθνικής οδού προκειμένου να μην εισέρχονται σ’ αυτή ζώα, τα οποία θα μπορούσαν να παρασυρθούν από τα διερχόμενα οχήματα και να προκαλέσουν ατυχήματα.

Σε σημεία της εθνικής οδού Τρικάλων – Λάρισας μετά τη Φαρκαδόνα και στα όρια των νομών Τρικάλων και Λάρισας το φαινόμενο είναι έντονο, υποστηρίζουν κάτοικοι της Πηνειάδας και του Ζάρκου, καθώς ένα μεγάλο μέρος των συρματοπλεγμάτων έχει αφαιρεθεί από αγνώστους, που σύμφωνα με εκτιμήσεις δρουν βραδινές κυρίως ώρες για να μην γίνονται αντιληπτοί.

Δυστυχώς οι φόβοι των κατοίκων των δυο χωριών αλλά και των διερχόμενων οδηγών για πρόκληση ενός ατυχήματος επί της εθνικής οδού εντείνονται, αλλά και επιβεβαιώνονται μετά το περιστατικό που σημειώθηκε επί της εθνικής οδού.

Ένας οδηγός, διερχόμενος της εθνικής οδού Τρικάλων – Λάρισας στάθηκε τυχερός μέσα στην ατυχία του και γλίτωσε τα χειρότερα την τελευταία στιγμή.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο οδηγός κινούμενος στην εθνική οδό λίγο μετά το Ζάρκο, βρέθηκε προ δυσάρεστων εκπλήξεων όταν μια αγέλη αγριογούρουνων βρέθηκε να διασχίζει το οδόστρωμα πλαγίως. Τα αγριογούρουνα είχαν εισέλθει στην εθνική οδό, καθώς στο σημείο κάποιοι είχαν φροντίσει παρανόμως να αφαιρέσουν τα συρματοπλέγματα. Ο οδηγός δεν κατάφερε να αντιδράσει, παρασύροντας κάποια από τα αγριογούρουνα με αποτέλεσμα το όχημα που οδηγούσε να υποστεί εκτεταμένες ζημιές. Ωστόσο το παρήγορο της όλης υπόθεσης είναι ότι δεν υπήρξε ανατροπή του οχήματος που θα είχε μεγαλύτερες συνέπειες ακόμη και ζωής.

Κάτοικοι της Πηνειάδας και του Ζάρκου, εθιστούν την προσοχή στους οδηγούς προκειμένου να μην σημειωθούν δυσάρεστα περιστατικά. Καλούν μάλιστα όποιον αντιληφθεί κάποια παράνομη κίνηση να ειδοποιήσει άμεσα την Αστυνομία προκειμένου να συλληφθούν εκείνοι που προχωρούν στην παράνομη ενέργεια.

Πηγή: krinilive.gr

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here