Τρόφιμα στο Κοινωνικό Παντοπωλείο

408

Τρόφιμα στο Κοινωνικό Παντοπωλείο της Αντιδημαρχίας Κοινωνικής Πολιτικής του Δήμου Λαρισαίων προσέφερε η μη Κερδοσκοπική Εταιρεία «Σκοπός Ζωής».Κατά τη διάρκεια του bazaar που πραγματοποίησαν οι εκπρόσωποι του συγκεντρώθηκαν χρήματα, όπου μέρος των χρημάτων αυτών χρησιμοποίησαν για να αγοράσουν τρόφιμα τα οποία παρέδωσαν στο Κοινωνικό Παντοπωλείο.
Οι εκπρόσωποι του Συλλόγου ενημερώθηκαν από στελέχη του Κοινωνικού Παντοπωλείου για τη λειτουργία της Δομής, επισημαίνοντας την προσπάθεια του Δήμου για τη στήριξη των ευπαθών ομάδων.
Το Κοινωνικό Παντοπωλείο είναι μια από τις Δομές Παροχής Βασικών Αγαθών του Δήμου Λαρισαίων, χρηματοδοτείται από το Ευρωπαϊκό Κοινωνικό Ταμείο στο πλαίσιο του Περιφερειακού Επιχειρησιακού Προγράμματος Θεσσαλίας 2014-2020 και λειτουργεί προς όφελος των ευπαθών ομάδων πληθυσμού κυρίως αυτών που βρίσκονται κάτω από το όριο της φτώχειας, μέσω τις παροχής επισιτιστικής και υλικής βοήθειας.
Όσοι επιθυμούν να συνδράμουν στην προσπάθεια αυτή μπορούν να επικοινωνήσουν με το Κοινωνικό Παντοπωλείο στο τηλ: 2410-255876, Μανωλάκη 9-11 , ή στο Συμβουλευτικό Σταθμό του Δήμου Λαρισαίων στο τηλ:2410-680243.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here