Τρόφιμα παρέδωσαν μαθητές σχολείων της πόλης στο Κοινωνικό Παντοπωλείο

175

Τρόφιμα παρέδωσαν μαθητές σχολείων της πόλης στο Κοινωνικό Παντοπωλείο της Αντιδημαρχίας Κοινωνικής Πολιτικής του Δήμου Λαρισαίων για τις ανάγκες των συμπολιτών που στηρίζονται από τη Δομή.
Οι μαθητές όλων των τάξεων του 13ου Δημοτικού Σχολείου Λάρισας και το εκπαιδευτικό προσωπικό του σχολείου συγκέντρωσαν και παρέδωσαν τρόφιμα ενόψει των εορτών του Πάσχα στο Κοινωνικό Παντοπωλείο για να ενισχύσουν το Πασχαλινό τραπέζι των ευπαθών ομάδων της πόλης τονίζοντας ότι βρίσκονται πάντα κοντά στους αδύναμους συμπολίτες.

Επίσης σημαντική ποσότητα τροφίμων παρέδωσαν οι μαθητές της ΣΤ΄ τάξης του 3ου Δημοτικού Σχολείου Λάρισας με σκοπό πάντα την αλληλεγγύη και την αγάπη προς το συνάνθρωπο.
Τους μαθητές συνόδευσαν η Διευθύντρια του σχολείου κα Δημητρίου Ελένη, καθώς και οι δάσκαλοι κος Τσιρίκος Ανδρέας, Ντάμπλια Ελένη και Παπαδημητρίου Βασίλης.
Οι μαθητές ξεναγήθηκαν στο χώρο και ενημερώθηκαν από τα στελέχη του Κοινωνικού Παντοπωλείου για λειτουργία και το έργο που επιτελείται στη Δομή.

Το Κοινωνικό Παντοπωλείο είναι μια από τις Δομές Παροχής Βασικών Αγαθών του Δήμου Λαρισαίων, χρηματοδοτείται από το Ευρωπαϊκό Κοινωνικό Ταμείο στο πλαίσιο του Περιφερειακού Επιχειρησιακού Προγράμματος Θεσσαλίας 2014-2020 και λειτουργεί προς όφελος των ευπαθών ομάδων πληθυσμού κυρίως αυτών που βρίσκονται κάτω από το όριο της φτώχειας, μέσω της παροχής επισιτιστικής και υλικής βοήθειας.

Όσοι επιθυμούν να συνδράμουν στην προσπάθεια αυτή μπορούν να επικοινωνήσουν με το Κοινωνικό Παντοπωλείο στο τηλ: 2410255876 και στη διεύθυνση Μανωλάκη 9-11 (εντός της στοάς).

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here