Τρόφιμα από την 110 ΠΜ στο Κοινωνικό Παντοπωλείο

49

Τρόφιμα προσέφεραν για άλλη μια φορά ο Διοικητής και το προσωπικό της 110 Πτέρυγα Μάχης στο Κοινωνικό Παντοπωλείο της Αντιδημαρχίας Κοινωνικής Πολιτικής του Δήμου Λαρισαίων ενόψει των εορτών των Χριστουγέννων με απώτερο σκοπό να συμβάλλουν στην κάλυψη των αναγκών των ωφελουμένων που εξυπηρετούνται από τη δομή.

Τα τρόφιμα παρέδωσαν η υποσμηναγός κα Τίρχα Αικατερίνη και ο ανθυποσμηναγός κος Μπασιανάς Αργύριος στο χώρο του Κοινωνικού Παντοπωλείου οι οποίοι τόνισαν ότι « είναι μεγάλη χαρά να στηρίζουμε με τον τρόπο μας τους συνανθρώπους μας που βρίσκονται σε ανάγκη ιδιαίτερα τις ημέρες αυτές των εορτών ».
Από την πλευρά του Δήμου τα τρόφιμα παρέλαβαν τα στελέχη της Δομής οι οποίοι τους ευχαρίστησαν για τη συνεργασία που υπάρχει και τους ενημέρωσαν για τη λειτουργία και το ρόλο του Κοινωνικού Παντοπωλείου στην τοπική κοινωνία.
Το Κοινωνικό Παντοπωλείο είναι μια από τις Δομές Παροχής Βασικών Αγαθών του Δήμου Λαρισαίων, χρηματοδοτείται από το Ευρωπαϊκό Κοινωνικό Ταμείο στο πλαίσιο του Περιφερειακού Επιχειρησιακού Προγράμματος Θεσσαλίας 2014-2020 και λειτουργεί προς όφελος των ευπαθών ομάδων πληθυσμού κυρίως αυτών που βρίσκονται κάτω από το όριο της φτώχειας, μέσω της παροχής επισιτιστικής και υλικής βοήθειας.

Όσοι επιθυμούν να συνδράμουν στην προσπάθεια μπορούν να επικοινωνήσουν με το Κοινωνικό Παντοπωλείο στο τηλ.2410-255876 και στην οδό Μανωλάκη 9-11( εντός της στοάς).

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here