ΤΡΑΙΝΟΣΕ: Επανέναρξη δρομολογίων “Αθήνα – Θεσσαλονίκη” και “Λάρισα – Βόλος”

446

Η ΤΡΑΙΝΟΣΕ Α.Ε., στο πλαίσιο της σταδιακής χαλάρωσης των περιορισμών στις μετακινήσεις και έχοντας λάβει όλα τα απαραίτητα μέτρα προστασίας της υγείας των επιβατών, ανακοινώνει την επανέναρξη λειτουργίας των δρομολογίων της στον άξονα Αθήνα – Θεσσαλονίκη – Αθήνα, από τη Δευτέρα 18.05.2020. Ειδικότερα, από τη Δευτέρα 18.05.2020 θα κυκλοφορούν οι αμαξοστοιχίες IC 50, IC 52, IC56 και IC 58, από την Αθήνα με προορισμό τη Θεσσαλονίκη, καθώς και οι αμαξοστοιχίες IC 51, IC 53, IC 57 και IC 59, από τη Θεσσαλονίκη με προορισμό την Αθήνα.

Oι επιβάτες, οι οποίοι επιθυμούν να πραγματοποιήσουν ταξίδι με επιστροφή εντός της ίδιας ημέρας, έχουν τη δυνατότητα να επιλέξουν τα πρώτα πρωινά, express δρομολόγια IC 50 και 51, από Αθήνα ή Θεσσαλονίκη, να μεταβούν γρήγορα και με ασφάλεια στο κέντρο της πόλης και να επιστρέψουν με τις απογευματινές αμαξοστοιχίες IC 58 και 59, αντίστοιχα.
Επίσης, επανακυκλοφορούν οι αμαξοστοιχίες 81, 83, 84 και 86 στη διαδρομή Θεσσαλονίκη – Φλώρινα και αντίστροφα, καθώς και τα τοπικά δρομολόγια στη γραμμή Λάρισα – Βόλος – Λάρισα.
Σε ανακοίνωσή της η ΤΡΑΙΝΟΣΕ αναφέρει:

«Υπενθυμίζουμε σε όλους τους επιβάτες μας ότι οι αμαξοστοιχίες της ΤΡΑΙΝΟΣΕ Α.Ε. πληρούν όλες τις προϋποθέσεις προστασίας για την υγεία και την ασφάλειά τους, καθώς και για την υγεία και την ασφάλεια του προσωπικού μας.

Συγκεκριμένα: Το προσωπικό μας χρησιμοποιεί τον απαραίτητο εξοπλισμό, υπάρχουν σημεία με αντισηπτικό σε κάθε βαγόνι όλων των αμαξοστοιχιών, υπάρχει συνεχής εισροή φρέσκου αέρα σε όλες τις αμαξοστοιχίες, γίνεται διαρκής αλλαγή φίλτρων αέρος σε όλες τις αμαξοστοιχίες, γίνεται καθημερινή απολύμανση όλων των αμαξοστοιχιών, υπάρχει έλεγχος στις επιβιβάσεις, όλα τα εισιτήριά μας εκδίδονται ηλεκτρονικά.

Το ταξίδι συνεχίζεται. Μένουμε ασφαλείς».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here