Τράπεζας Πειραιώς: Καθολική συμμετοχή των εργαζομένων στη στάση εργασίας στον Ν. Λάρισας

107

H σημερινή, απόλυτα επιτυχημένη 4ωρη στάση εργασίας, με καθολική συμμετοχή των απεργών από τα υποκαταστήματα και τις υπηρεσίες της Τράπεζας Πειραιώς, στο Ν. Λάρισας, με την ηχηρή συμπαράσταση και στήριξη της τοπικής κοινωνίας, έστειλε για ακόμη μία φορά ξεκάθαρο μήνυμα αποδοκιμασίας στα αποτυχημένα επιχειρηματικά σχέδια της Διοίκησης Μεγάλου, και έδειξε εκ νέου τον υπερήφανο δρόμο του Αγώνα για την ανατροπή των αντεργατικών σχεδιασμών, που μονίμως βάλλουν εναντίον των εργαζομένων και έχουν ως στόχο την πλήρη απορρύθμιση των εργασιακών σχέσεων.
Προηγήθηκαν επιτόπιες επισκέψεις στα υποκαταστήματα του Νομού, με παράλληλες ενημερωτικές παρεμβάσεις στα τοπικά ενημερωτικά μέσα, και επιστέγασμα τη σημερινή μεγάλη κινητοποίηση και παράσταση διαμαρτυρίας των απεργών συναδέλφων μας.
Συνεχίζουμε με αμείωτη ένταση να προωθούμε το δίκαιο των αιτημάτων μας για ανοικτά τραπεζικά καταστήματα στην υπηρεσία της κοινωνίας και του επαγγελματικού κόσμου, με προστατευμένες τις θέσεις εργασίας.
Με ενότητα και αποφασιστικότητα διεκδικούμε συλλογικά:
• Την άμεση τοποθέτηση των εργαζομένων που βρίσκονται σε αναγκαστική άδεια, στα καταστήματα και τις υπηρεσίες του Νομού.
• Την ακύρωση όλων των σχεδιασμών περαιτέρω συρρίκνωσης του δικτύου καταστημάτων και κάλυψη όλων των λειτουργικών αναγκών που έχουν προκύψει από τα προγράμματα εθελούσιας εξόδου.
• Αποτελεσματική διασφάλιση όλων των θέσεων εργασίας και δημιουργία κλίματος εργασιακής ασφάλειας.
• Τραπεζικό σύστημα με αναπτυξιακό προσανατολισμό και κοινωνική διάσταση, στήριγμα της ανάπτυξης, των τοπικών κοινωνιών και της χώρας.
Δεν θα επιτρέψουμε στη Διοίκηση να πανηγυρίζει για τα οικονομικά αποτελέσματα και την ίδια στιγμή να οδηγεί στην ανεργία εκείνους που συνέβαλαν τα μέγιστα στην ανάκαμψη και επιστροφή της Τράπεζας στην κερδοφορία.
Ο Αγώνας συνεχίζεται μέχρι την τελική δικαίωση των συναδέλφων μας!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here