Τραγωδία: Νεκρός Λαρισαίος στο τροχαίο στη Ρουμανία – Τραυματισμένη η σύζυγός του

162

Νεκρός είναι ένας Λαρισαίος 55 ετών, σύμφωνα με πληροφορίες του ilarissa.gr.  Ο άτυχος άντρας επέβαινε στο λεωφορείο που ενεπλάκη στο τροχαίο στο Βουκουρέστι και ταξίδευε με τη σύζυγό του στο μοιραίο λεωφορείο για εκδρομή. Η σύζυγός του είναι τραυματισμένη ωστόσο η κατάστασή της δεν εμπνέει ανησυχία και νοσηλεύεται σε νοσοκομείο της περιοχής.

ΝΕΩΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Λάρισα: Ο Νικόλαος Χλώψιος έχασε τη ζωή του στο μοιραίο λεωφορείο – Δεν εμπνέει ανησυχία η κατάσταση της συζύγου του

Σύμφωνα με πληροφορίες από το τουριστικό γραφείο, που έχει έδρα τη Λάρισα, 6 άτομα επιβιβάστηκαν από το Βόλο στο λεωφορείο, 24 από τη Λάρισα (22 πελάτες και δύο άτομα προσωπικό του γραφείου) και 17 από τη Θεσσαλονίκη. Συνολικά, μαζί με τον οδηγό, επέβαιναν 48 άτομα με σκοπό να γιορτάσουν τα Χριστούγεννα στην πρωτεύουσα της Ρουμανίας.

Το ταξιδιωτικό γραφείο βρίσκεται σε συνεχή επικοινωνία με τις αρχές στο Βουκουρέστι, συγκεντρώνοντας πληροφορίες για να ενημερώσουν τους συγγενείς των ταξιδιωτών.

Σύμφωνα με το Οbservator Antena 1, το τροχαίο συνέβη όταν το λεωφορείο, που μάλλον έτρεχε, παραβίασε πινακίδα σχετικά με το όριο ύψους. Αυτό είχε ως αποτέλεσμα να κολλήσει στη μπάρα η οποία συνέθλιψε την οροφή. Επίσης, μετά την πρόσκρουση, τα παράθυρα του πούλμαν έσπασαν.

 

 

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here