Τραγικό παιχνίδι της μοίρας: “Έχασε” τη ζωή της δύο χρόνια μετά τον θάνατο του αδερφού της την ίδια ημέρα!

712

Αλλύπητα χτύπησε η μοίρα την οικογένεια που τα ξημερώματα της Κυριακής, έχασε τη ζωή της σε τροχαίο δυστύχημα στο δρόμο Λάρισας – Αγιάς η 19χρονη Έλενα Χασιώτη αφού την ίδια ακριβώς ημέρα πριν από δύο χρόνια είχε χάσει και ο αδερφός της την ζωή του σε ηλικία 25 ετών.

Πριν δύο χρόνια στις 7 Ιουλίου 2017, ο 25χρονος τότε αδερφός της άφηνε την τελευταία του πνοή στην άσφαλτο, έξω από τον Τύρναβο, όταν το μηχανάκι που οδηγούσε συγκρούστηκε με αγροτικό όχημα 34χρονου.

Τραγική ειρωνεία το κείμενο που ανήρτησε η 19χρονη λίγες ώρες πριν χάσει την ζωή της στον προσωπικό της λογαριασμό στο Facebook για τον θάνατο του αδερφού της:

«Ίσως ειναι οι αναμνήσεις.. Ίσως είναι το ότι δεν ζήσαμε μαζί όσα θα θέλαμε.. Ο πόνος πια είναι ένα μέρος της καθημερινότητας μας. Δύο χρόνια μετά σου λέει ο κόσμος.. Και εσύ τι να πεις;; ότι ακόμα τον φέρνεις στο μυαλό σου;; ότι βάζεις ένα πιάτο φαγητό παραπάνω από συνήθεια;; ότι λες σιγά και επειδή έπαθα αυτό;; θα πάω και θα του μιλήσω και θα μ πει τι να κάνω.. Μα τα μάρμαρα δεν μιλάνε αγάπη μου.. Η ψυχή σου κάνει βόλτες πάνω μαζί με τα άστρα αυτή την όμορφη βραδιά και ίσως έχεις μαγευτει τόσο πολύ που ξεχνάς να έρθεις να δώσεις το παρόν.. Μια αγκαλιά.. Ένα γαργάλημα ακόμα.. Ένα “αφού είσαι ηλιθια”.. Όπως παλιά όπως τότε που όλα ήταν καλά και ρόδινα.. Όπως τότε που η μόνη έννοια μας ήταν το πως θα τσακωθούμε πάλι.. Θα μας πεις το μυστικό της ευτυχίας ποτέ;; θα έρθεις για μια αγκαλιά που τόσο πολύ έχουμε όλοι μας ανάγκη;; έστω σε αυτή την άυλη μορφή που αποκτησες τώρα.. Εμείς προσευχές κάνουμε κάθε βράδυ για σένα.. Γιαυτό λοιπόν αυτή την όμορφη βραδιά προσευχησου κι εσύ λίγο για μας και για όλους που τόσο το έχουν ανάγκη.. Είσαι το κάτι άλλο.. Γιαυτό μένεις στις καρδιές μας..»

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here