Από τους πρώτους στο νομό Λάρισας κατέθεσε το συνδυασμό του «Νέο Κιλελέρ» στο πρωτοδικείο ο Θ. Νασιακόπουλος

442

Το συνδυασμό «Νέο Κιλελέρ» με 186 υποψηφίους δημοτικούς και τοπικούς συμβούλους κατέθεσε σήμερα στο Πρωτοδικείο Λάρισας ο δήμαρχος Κιλελέρ και εκ νέου υποψήφιος Θανάσης Νασιακόπουλος συνοδευόμενος από τον πρόεδρο του ΔΣ του Δήμου Κιλελέρ και δικηγόρο Αχιλλέα Βαρδακούλη και το νομικό σύμβουλο του συνδυασμού Γιώργο Νασιακόπουλο.

«Απ’ ότι πληροφορηθήκαμε, καταθέσαμε από τους πρώτους το συνδυασμό στο Πρωτοδικείο. Καλοδεχούμενη η άποψη ότι αυτό είναι καλός οιωνός. Εμείς πάλι λέμε ότι πρόκειται για  ένα ψηφοδέλτιο που προέρχεται από την κοινωνία και αντανακλά την ευρύτατη κοινωνική πλειοψηφία που συστρατεύεται και δυναμώνει καθημερινά την παράταξη «Νέο Κιλελέρ», επισήμανε ο Θανάσης  Νασιακόπουλος σε δηλώσεις του μετά την κατάθεση του συνδυασμού.

«Πρόκειται – τόνισε – για το ισχυρότερο ψηφοδέλτιο που έχει συγκροτηθεί στην ιστορία του Δήμου Κιλελέρ και φυσικά αποτελεί προάγγελο της μεγαλύτερης ιστορικά νίκης στις εκλογές της 26ης Μαΐου.

Είναι ένα ψηφοδέλτιο που διακρίνεται από τις αρχές της ενότητας και του δημοκρατικού πλουραλισμού. Ένα ψηφοδέλτιο πλήρες και ισορροπημένο από κάθε άποψη με έμπειρους και νέους υποψηφίους, που συμμετέχουν ήδη ενεργά και με επιτυχία στις τοπικές κοινωνίες, τους επαγγελματικούς και κοινωνικούς τους χώρους.

Πρόκειται για μια συμπαγή ομάδα με κοινό χαρακτηριστικό τη διάθεση για προσφορά στον τόπο μας και σε κάθε οικογένεια. Μια ομάδα που εγγυάται αυτοδύναμη νίκη στις εκλογές και αυτοδύναμη πορεία του Δήμου Κιλελέρ στη νέα, δεύτερη, θητεία», υπογράμμισε ο Θανάσης Νασιακόπουλος.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here