«…τώρα Χριστός γεννάται» – Από το Μουσικό Σύλλογο Ελασσόνας“musicArte”

213

Με την χριστουγεννιάτικη συναυλία«…τώρα Χριστός γεννάται»υποδέχονται τις γιορτινές μέρες τα χορωδιακά σύνολα τουΜουσικού Συλλόγου Ελασσόνας “musicArte”και τη φετινή χρονιά. Η λαμπρή αυτή συναυλία του συλλόγου έχει καταστεί πλέον θεσμός για τα πολιτιστικά δρώμενα της πόλης καθώς από την ίδρυση του “musicArte” – τα τέσσερα τελευταία χρόνια – ο σύλλογος παρουσιάζειμε ξεχωριστή κάθε φορά μουσική οπτική το θαύμα της Γέννησης του Θεανθρώπου.
Η εκδήλωσηείναι μια Συνδιοργάνωση του Μουσικού Συλλόγουμε τον Δήμο Ελασσόνας και την Αντιδημαρχία Πολιτισμού και Παιδείας και θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 21 Δεκεμβρίου 2019 στις 7:00 το απόγευμα στην αίθουσα του θεάτρου «Δημάρχου Β. Φαρμάκη» στο Πνευματικό Κέντρο Ελασσόνας,στο πλαίσιο των εορταστικών εκδηλώσεων του Δήμου Ελασσόνας για τις Άγιες μέρες των Χριστουγέννων.
Παίρνουν μέρος η προκαταρκτική χορωδία παιδιών 5 – 10 ετών, η νεανική χορωδίαεφήβων 11 – 18 ετώνκαι η μικτή χορωδία “musicArte”. Οι εκατόν δέκα και πλέον μικροί και μεγάλοι χορωδοί πλαισιωμένοι από μικρό ορχηστρικό σύνολο με καταξιωμένους μουσικούςθα παρουσιάσουν κάλαντα και δρώμενα που συναντώνται σε κάθε γωνιά του ελληνισμού,από την Κρήτη μέχρι την Θράκη και από την Κύπρο μέχρι την Κέρκυρα σε κείμενα και παρουσίαση του Γιώργου Σαράτση.
Συμμετέχει το τμήμα baby musicπαιδιών 1-3 ετώνυπό την επιμέλεια και διδασκαλία της μουσικοπαιδαγωγού – μουσικολόγου κ. Έφης Φαρμάκη. Την καλλιτεχνική διεύθυνση της παράστασης έχει ο μαέστρος Κωνσταντίνος Μάτης. Η είσοδος είναι ελεύθερη.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here