Ο Μορφωτικός Σύλλογος Ραψάνης στον Δήμαρχο Τεμπών

249

Τον Δήμαρχο Τεμπών, κ. Γεώργιο Μανώλη, επισκέφτηκε ο Μορφωτικός Σύλλογος Ραψάνης την Δευτέρα 9 Δεκεμβρίου 2019 στην έδρα του Δήμου Τεμπών, στο Μακρυχώρι, ο Μορφωτικός Σύλλογος Ραψάνης είχε την ευκαιρία και τιμή να συναντηθεί με τον Δήμαρχο Τεμπών, κ. Γεώργιο Μανώλη.
Η Πρόεδρος του Μορφωτικού Συλλόγου, κα. Καλλιόπη Γαζέτα, η Γραμματέας κα. Ευαγγελία Βλαχοστέργιου, ο Αντιπρόεδρος κ. Γιάννης Χτενάς και ο Έφορος, επί των Δημοσίων Σχέσεων, κ. Νίκος Φράντζιος, ενημέρωσαν εκτενώς τον Δήμαρχο για το έργο και τις δράσεις του Συλλόγου, το ζήτημα των Αγίων Θεοδώρων, τις προτεραιότητες και τους στόχους που θέτει για τη Ραψάνη καθώς και τις προτάσεις που θα κατατεθούν σύντομα για διάφορα ζητήματα σχετικά με τη Ραψάνη, αλλά και τον Δήμο Τεμπών ευρύτερα.
Ο Δήμαρχος Τεμπών, κ. Γεώργιος Μανώλης, εξέφρασε τη διάθεση του Δήμου να παρέχει στήριξη και βοήθεια σε δράσεις που προάγουν και αναδεικνύουν τον πολιτιστικό πλούτο του Δήμου Τεμπών και να σταθεί ενεργά πλάι στους φορείς πολιτισμού και στο πολυεπίπεδο έργο τους.
Παρών στην εποικοδομητική συζήτηση ήταν και ο Αντιδήμαρχος Υπηρεσιών Περιβάλλοντος και Ποιότητας Ζωής, κ. Γεώργιος Νικολάου.
Ο Μορφωτικός Σύλλογος Ραψάνης στο τέλος της συνάντησης ευχήθηκε Καλές γιορτές προσφέροντας ραψανιωτικο κρασί και κάποιες από τις εκδόσεις του, και εκφράζει την ικανοποίησή του που βρήκε ευήκοα ώτα στον Δήμο Τεμπών σχετικά με τους προβληματισμούς και τους στόχους του.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here