Το Θέατρο του ΑΝΙΜUS στη διάθεση πολιτιστικών φορέων του δήμου Λαρισαίων και της Περιφέρειας

633

Ένα θέατρο που κατασκευάστηκε με σκοπό να εξυπηρετεί μουσικές και θεατρικές παραστάσεις, τα έσοδα των οποίων θα διατίθενται για την υποστήριξη ατόμων με αναπηρία.

Την Παρασκευή 12/7 και ώρα 11.00 στις εγκαταστάσεις του Κέντρου Αποκατάστασης και Αποθεραπείας ANIMUS (8ο χλμ. Λάρισας -Τρικάλων) θα δοθεί συνέντευξη τύπου σχετικά με τη διάθεση του ANIMUS Theater σε πολιτιστικούς φορείς του Δήμου και της Περιφέρειας.
Στην συνέντευξη θα συμμετέχουν ο Πρόεδρος & Διευθύνων Σύμβουλος του Ομίλου ANIMUS κ. Νταβέλης Αχιλλέας, ο Αντιπρόεδρος κ. Νταβέλης Ιωάννης , ο Αντιδήμαρχος Πολιτισμού του Δήμου Λαρισαίων κ. Σάπκας Παναγιώτης και ο Αντιπεριφερειάρχης για θέματα Πολιτισμού κ. Λιούπας Νίκος.
Παράλληλα, θα ανακοινωθεί το πρόγραμμα των εκδηλώσεων που μέσω του προγράμματος “give+ heal” που δημιούργησε ο Όμιλος ANIMUS θα υποστηρίξουν οικονομικά τέσσερα παιδιά που μετά την αποκατάστασή τους έχουν ανάγκη βασικά είδη για να συνεχίσουν τη προσπάθειά τους.
Ο Όμιλος ANIMUS πιστεύοντας με πάθος στις αρχές της εταιρικής κοινωνικής ευθύνης, διασυνδέοντας το πολιτισμό με την επιχειρηματικότητα, προχώρησε στη κατασκευή του θεάτρου αυτού με σκοπό να εξυπηρετεί μουσικές και θεατρικές παραστάσεις τα έσοδα των οποίων θα διατίθενται για την υποστήριξη ατόμων με αναπηρία.
Το Θέατρο είναι χωρητικότητας 1.000 θέσεων, πλήρως προσβάσιμο και σε άτομα με αναπηρία. Η θέση του έχει επιλεγεί με τέτοιο τρόπο ώστε να μπορεί να προσφέρει θέαση ακόμα και σε ανθρώπους που νοσηλεύονται στο Κέντρο μας και δεν δύνανται να μετακινηθούν από το κρεβάτι νοσηλείας τους.
Πρόκειται για ένα έργο προσφοράς με επίκεντρο τον άνθρωπο και τον πολιτισμό.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ